Beauty/Hair/Trends

Trends: Dutch Braid

De haartrend van 2016 is bekend: de twee strak ingevlochten vlechten of ook wel de Dutch Braids. Kim Kardashian kwam al in januari ermee en wordt nog steeds daarmee gespot. Al snel neemt de trendwereld het over. Fashionista’s en beautygoeroes nemen de look over.

Kim liet haar vlechten vlak voor kerst inzetten en gaf haar tweejarige dochter North dezelfde look. Het jaar was nog niet voorbij of ook fotomodel Hailey Baldwin (foto links) en Yolanthe Sneijder-Cabau (rechts) kopieerden de coupe. De Nederlandse voetbalvrouw liet zo ook nog eens haar nieuwe tatoeage zien: de initialen van haar zoontje Xess Xava.


Heel origineel is Kim trouwens niet met haar look. Ze keek het af van haar vier jaar jongere zus Khloe. Die liep afgelopen zomer al met twee strakke vlechten op haar hoofd rond. Een haartrend werd het toen niet. Daar was toch de immense populairiteit van zus Kim voor nodig.

Khloe Kardashian Instagram
Wie zelf met dit kapsel aan de slag wil, kan op YouTube uiteraard eindeloos veel tutorials vinden. Die van de Britse beautyvlogger Georgia May bijvoorbeeld. Of het jou ook zo quick en easy lukt, is de vraag. Maar oefening baart vast kunst.

Wat vind jij van de Dutch Braid?

Advertenties

One thought on “Trends: Dutch Braid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s