Beauty/Trends

Trend: Prachtig rose goud haar

05-533x800

Dames & heren, er is een nieuwe trend gaande op haargebied: rosé goud haar. Het is een mix van alles en daarom is het zo een mooie kleur. Ben je benieuwd naar rosé goud haar? Lees dan snel verder!

Rosé goud is zoals eerder verteld niet een specifieke haarkleur. Het is een mix van blond, roze en koper. Het staat zowel op licht als op donker haar. Met rood, roze, bruin en blond. Denk er wel aan dat je je haren als eerst moet ontkleuren en dan zilver moet maken voor dit effect. Qua tint is het dus best wel roze, maar niet te extreem roze, waardoor het een vrouwelijke en zachte effect geeft. Kortom het past perfect bij ons vrouwen. Het is een haartrend waar ik zelf ondersteboven van ben en bloedmooi vind.

Wel wordt er aangeraden om rosé goud haar niet zelf te gaan doen. Maar door een professional, zoals een kapper gespecialiseerd in verschillende haartrends. Bij de B-Academy en de Kinki kappers, zijn daar vooral gespecialiseerd in. Ook is jouw haarkleur gerelateerd op de kleur die uitkomt. Wanneer jouw haarkleur bijvoorbeeld donker is, komt de rosé goud kleur ook iets donkerder uit.

Wat vind jij van rosé goud haar? Zou jij het zelf in rosé goud laten verven?

ros_goldd_hairr rose-goud-haar

Advertenties

2 thoughts on “Trend: Prachtig rose goud haar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s