Bizarre Beauty

Bizarre Beauty: Glitter Tears

99d3729e35a9f852d55923630e7f0e78

Volgens beauty guru’s heb je heel wat trucjes om de donkere kringen onder je ogen weg te krijgen. Zo kan je het wegwerken met een concealer, of komkommer op leggen. Maar als dat niet helpt, is er nu een beautytrend die je donkere kringen zeker weten weg camoufleert. Ik heb het over Glitter Tears! Meer weten over Glitter Tears? Lees dan snel verder!

Wat je dus nodig hebt is.. je raadt het al; glitters! Het ziet er -mits je het goed aanbrengt- prachtig uit. Hoe je het zelf aanbrengt? Simpel! Je hebt beetje glitter en gel nodig. Een big no dus voor lijm. Ik herhaal; geen lijm gebruiken! MAC heeft bijvoorbeeld een Mixing Medium Eyeliner die perfect werkt om de glitters op je gezicht te houden. Mix de gel met de glitter. Dep het voorzichtig met een kwast of met schone vingers onder je ogen. Ziet het er messy uit? Geen zorgen, dat mag best!

Nou zwaai dan even gedag naar de donkere kringen en geniet van je glitter onder je ogen. Vergeet niet om het aan het einde van de dag weg te halen. Wees voorzichtig met het verwijderen ervan, aangezien de huid onder je ogen heel gevoelig kan zijn. Veeg het weg met make-up remover op een wattenschijf en veeg richting de haarlijn het weg.

Nog niet overtuigd van deze beautytrend? Hieronder nog wat inspiratie beelden van Glitter Tears. Sommige dames gebruiken verschillende kleuren glitter voor de extra glitter effect. Andere dames houden het op een kleur. Wat natuurlijk ook kan. Wat ook kan is om het als oogschaduw te doen en bij je donkere kringen voor de multi glitter effect. Ik ben benieuwd wat jij van deze trend vind.

images

glitter-tears-2

1551026
3138D03900000578-3447340-_Glitter_tears_inspired_by_my_painful_singleness_on_Valentine_s_-m-160_1455515719152

Wat vind jij van de glitter tears?

Advertenties

One thought on “Bizarre Beauty: Glitter Tears

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s