Lifestyle

Event: Yaaay er komt een Nutella Festival

nutella1

Nutella lovers, ik heb goed nieuws voor jullie! Er komt namelijk een gloednieuwe foodfestival; het Nutella Festival. Deze zomer is het wordt Het Stadspodium in Amsterdam Westpoort omgetoverd tot een Nutella-walhalla. Meer over weten? Lees dan snel verder!

Nutella is lekker op je brood, pannenkoek of gewoon uitlepelen uit de pot. Ter ere van Nutella, komt Amsterdam met het Nutella Festival. Amsterdam is zelfs de eerste Europese stad die ’s werelds meest bekende broodbeleg eert met deze festival.

Wat je kan verwachten bij de Nutella Festival? Op 16 juli om 13 uur barst het festival los en genieten liefhebbers van de meest ondenkbare Nutella creaties. Het is geïnspireerd op De Parade en Rollende Keukens. Het festival is op een zomerse dag voor jong en oud. Behalve lekker genieten van Nutella, zijn er ook live acts, bands en DJ’s voor een heerlijk muziekje. Ook is er die dag een zweefmolen.

Zelf naar het festival gaan? Dat kan! De kaartjes zijn verkrijgbaar op hun website. Wees er wel snel bij, want de kaartjes zijn al voor 60 procent verkocht en dat binnen een week. Helaas zijn de Early Birds tickets uitverkocht. Maar de Normal Birds tickets voor 10 euro zijn nog wel verkrijgbaar. Dus wacht niet langer.

Ik kan in ieder geval niet wachten op het Nutella Festival. Wat vind jij van Nutella en ben jij erbij?

Advertenties

2 thoughts on “Event: Yaaay er komt een Nutella Festival

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s