Fashion/Trends

Trends: Luipaardprint

collage-12

Sommige dames vinden het ordinair staan. Andere dames houden ervan; de luipaard print. Zelf ben ik grote fan van deze print. Maar ik heb het idee dat ik het ook niet ordinair combineer. De print is goed te combineren en zie je terugkomen in items, accessoires, fashion kleding en zelfs schoenen. De leopard of ook wel de luipaard print is helemaal hip. Maar hoe combineer je het zo, dat het elegant eruit komt te zien? Lees hier snel verder!

Helaas is het vaak best lastig om een elegante en stijlvolle luipaardprint te vinden. Want let’s face it: veel dierenprintjes zijn vaak lelijk, of ordinair. Het geheim van een stijlvolle leopardprint? Hou het simpel.

hsfile_341274

Less is more
Draag een item met dit motief, om er stijlvol uit te zien. Hier geldt de regel: Less is more. Het kan zijn een blazer, een broek of een leuke luipaard envelop tas. Wanneer je namelijk verschillende leopards items draagt, komt de outfit niet tot zijn recht. Hierdoor kom je sowieso ordinair uit te zien. Dus laat een item maar shinen, en de rest simpel en somber houden. Dat is ook mijn volgende punt.

Keep calm
Door dus een item met leopard print te kiezen, hou je de rest van je outfit rustig. De kleuren zwart en wit zijn de klassiekers en goed te combineren. Ben je meer van het opvallende? Kies dan voor rood, fushia en blauw. Let op! Ga niet over de top, want dan ga je snel richting ordinair en dat wil je (hopelijk) niet.

luipaard21

Over the top
Over ordinair gesproken. Wanneer je een leopard print draagt. Laat dan grote bling bling sieraden en make-up achter. Rode lipstick kan nog net, alleen hou dan verder je make-up heel rustig. Geen nepbont, of neppe leren dingen erbij doen. Nee hou dat aub achterwege. Simpliciteit is de key. Stijlvol eruit zien was nog nooit zo makkelijk.

Ik ben benieuwd welke luipaard items jij leuk vindt en of je al kleding hebt en draagt met een luipaard print.

Wat vind jij van de leopard print?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s