Fashion

Fashion: Wat draag je bij een date in de winter

kate-moss-mango-winter-2012-01

In de winter loop ik het liefst met veel laagjes kleding en een warme oversized trui. Allemaal leuk en aardig, maar wat als je in de winter een date hebt? Geen idee wat je dan moet dragen? Lees dan snel verder want ik heb de winterproof date outfit voor je!

Look fresh
Natuurlijk is het de bedoeling dat je wel leuk uitziet. Zorg ervoor dat je haren niet pluizig uitziet, tanden gepoetst, je make-up subtiel uitziet en een lekker parfum ophebt. Hou je outfit in het midden als in ‘I’m sexy’ en ‘I don’t care.’ Verder gooi aub je rondvormen nog niet in de strijd. Hou het vlees binnen. Of hou in gedachten; een lichaamsdeel mag je bloot doen. Dus laat je je mooie benen zien? Hou het aan de bovenkant rustig en omgekeerd.

Ultieme outfit
Goed op naar het volgende! In de winter heb je vaak pluizig haar, droge huid en voeten die bevroren zijn. Nou is dat allemaal te verhelpen met winterproof tips die ik eerder had gegeven. Zo krijg je weer je zelfvertrouwen terug en kan je lekker je date warm tegemoet gaan. Ik dwaal weer af, want het gaat over de ultieme datingsoutfit! Nou raad ik aan om je ultieme outfit tussen dateproof en winterproof te houden.

Oke dus de ultieme outfit voor hot dates in de winter is een Little Black Dress (LBD) met lange mouwen. Een dikke panty van 80 dernier en een warme jas die je toch nog warm houdt. Is een LBD toch niets voor jou? Kies dan voor een leuke statement trui, sjaal een blazer met skinny jeans en mooie laarzen.

Een goed voorbeeld is topmodel Kate Moss. Die ziet er namelijk altijd uit alsof ze op date gaat. Of net van een feestje komt. En vooral alsof ze het nooit koud heeft. Dus google vooral haar outfits, of kijk hier beneden voor wat inspiratie.

Wat draag jij bij een date in de winter?

kate_moss_above_knee_boots

ameiac

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s