Beauty/Inspiration

Inspiration: Knappe transformatie van obesitas naar bikinimodel

31212E2C00000578-0-image-a-15_1455284166514

Een ware sensatie is Conner Rensch. Vroeger woog zij namelijk 122 kilo. Nu is er minder dan de helt van haar gewicht over. En met succes, want tegenwoordig is zij bikinmodel. Hoe ze dat heeft gedaan? Doorzettingsvermogen, voedingsdeskundige inschakelen en een persoonlijke trainer. Op Instagram is ze een ware sensatie en wordt ze massaal gevolgd. Ben je benieuwd naar haar levensverhaal? Lees dan snel verder!

De 26-jarige Amerikaanse worstelt al haar leven lang met gewichtsprobleem. Door haar overgewicht werd ze vroeger gepest. Daardoor ging ze troost zoeken in eten. De meest lelijke dingen werden haar verteld. Zo moest ze zelfmoord plegen volgens een klasgenoot. Totdat ze op haar achttiende met haar 122 kilo besloot om een nieuwe weg in te slaan.

Zo zocht ze hulp bij een voedingsdeskundige en een professionele trainer. Verder zwoor ze bewerkte voeding af. Als sport ging ze fitnessen en kickboksen. Zo verloor ze steeds meer gewicht en niet alleen haar gewicht veranderde. Haar mentaliteit ook.

HT_conner_before_after_ml_141222_16x9_992

Conner nam deel aan de World Beauty Fitness And Fashion Contest, waar ze ook nog won! Wel heeft ze nog littekens over van haar overgewicht. “Ik ben trots op mijn striemen, zij vertellen mijn levensverhaal”, aldus de 26-jarige Amerikaanse.

Op Instagram is ze ontzettend populair en heeft ze ruim 45 000 volgers. Verder heeft ze als doel om een inspiratie en een rolmodel voor jonge meiden te zijn. Tevens werkt ze aan haar eigen bedrijf, namelijk de My Butterfly Journey. Ze geeft online tips om gezond en zowel emotioneel als lichamelijk fit te zijn.

Wat vind jij van de transformatie van Conner?

woman-stretchmarks-bikini-contest-XgS

Advertenties

One thought on “Inspiration: Knappe transformatie van obesitas naar bikinimodel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s