Bizarre Beauty/Trends

Bizarre Beauty: Wauw deze trend is wel heel bizar

rainbowfreckles

Ze zeggen dat wanneer je sproetjes hebt, je een van de zeven schoonheden bezit. Verder geven ze volgens velen een speelse look. Persoonlijk ben ik blijf dat ik ze niet heb. Bij andere mensen vind ik het wel leuk staan. Maar bij mij? Nah! In de beauty wereld is er nu een trend gaande wat bizar is. Sproeten zijn daar meer dan welkom, maar dan in andere kleuren. Benieuwd naar? Lees dan snel verder!

Fake sproeten was een tijdje geleden al een beautytrend. Massaal gingen dames over om bruine sproeten te tekenen. Nu gaan ze een stapje verder. De rainbow freckles is namelijk nu de trend van 2016. Sproeten met alle kleuren van de regenboog mag dames! YouTube-ster, trendsetter en make-up artiest Dominique D’Angelo van Batalsh Beauty legt uit hoe je deze trend kan doen, zonder dat het lelijk eruit ziet.

CZ6ekTiUcAALesh
Met verschillende kleuren make-up worden er sproeten getekend op het gezicht. Het resultaat? Een kleurrijk effect wat duidelijk laat zien dat experimenteren met kleuren altijd kan. Benieuwd naar hoe het eruit ziet? Dominque laat het zien @het volgende filmpje.

Wat vind jij van de rainbow freckles? Zou jij het zelf doen?

Advertenties

3 thoughts on “Bizarre Beauty: Wauw deze trend is wel heel bizar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s