Beauty

Beauty: Ken jij het nieuwe contouren al?

maxresdefault

Er is een nieuwe hype voor het gebruik van concealer. Normaal gebruik je namelijk een huidkleurige concealer om je oneffenheden te verbergen. Nu gebruiken beautyguru’s allerlei kleuren concealer op hun huid. Benieuwd hiernaar? Lees dan snel verder!

Nou is concealer een leuk hulpje voor iedereen. Beautyguru Nicol Concilio probeert color correcting. Zo legt zij uit dat je met verschillende kleuren op je huid een bepaald oneffenheid minder kan maken. Zo maak je met groene concealer roodheid @je gezicht minder. Oranje helpt tegen wallen en geel verbergt blauwe plekken. Paars is tegen het gele huid en roze geeft je huid juist een enorme boost.

Het resultaat is mooi maar wat ook goed is om te weten; smeer het allemaal goed uit. Je wilt niet met een paarse huid rondlopen. Ook dezelfde effect creeren? Met de NYX Color Correcting Palette is dit zo gedaan. Het bevat de kleuren geel, groen, paars en nog meer kleuren. Pak wel even Youtube erbij en bekijk de tutorials. Zo leer je namelijk samen met allemaal beautyguru’s hoe jij de flawless huidje krijgt aan de hand van make-up.

2 thoughts on “Beauty: Ken jij het nieuwe contouren al?

  1. Ik kom dat regelmatig tegen in de winkel, zulke doosjes en ik vroeg me altijd af hoe je dat in godsnaam op je gezicht smeert zonder erbij te lopen als een wandelende kleurboek 😀 Mss dat ik het nu toch eens probeer… 😉 Thanks!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s