Fashion/Shopping

Fashion: 3 X leukste shopsteden in de wereld

shopping-in-milan

Shoppen, wie houdt daar nou niet van? Ik word er in ieder geval altijd blij van. Maar waar liggen de beste shopsteden ter wereld? Hierbij een top 3 van de shopwalhallas over de wereld. Gegarandeerd shopplezier dus! Ben je benieuwd naar de top 3? Lees snel verder!

PARIJS

Parijs,bekend als de stad van de liefde maar ook om de fashion. Als je ergens goed kan shoppen, dan is dat hier wel. Want oh wat heeft Parijs een verscheidenheid aan trendy winkels, leuke terrasjes, mooie boutiques en grote warenhuizen. Breng vooral een bezoek aan de bekendste winkelstraat van Frankrijk; namelijk de Champs Elysées. In Champs Elysées vind je voor ieder wat wils. Van dure designmerken tot aan betaalbare boetiekjes.

Bekende winkelstraten: Champs Elysées, Boulevard Haussmann, Rue de Rivoli en Avenue Montaigne zijn de bekendste winkelstraten van Parijs.

Champs-eylsee

AMSTERDAM

Amsterdam nog mooier dan Parijs. Maar wist je dat je in Amsterdam heel goed kan shoppen? Amsterdam is de plek voor vintage. Vooral vintage treasures shoppen in de IJ-Hallen doet het goed bij de fashionista’s. Maar ook voor hip, luxe en designmerken kan je in Amsterdam goed shoppen. Met een uitgebreid winkelaanbod, variërend van exclusieve winkels tot grote warenhuizen, kun je in Amsterdam leuk shoppen.

Bekende winkelstraten: De Kalverstraat, Leidsestraat, Utrechtsestraat, De IJ-Hallen en de P.C Hooftstraat zijn de bekendste winkelstraten van Amsterdam.

vie-shopping

MILAAN

Milaan ook wel de mondiale hoofdstad van fashion. Fashionista’s gaan massaal daar naartoe om fashionology te studeren. Daarom is het ook niet zo gek dat velen deze stad bezoeken, puur vanwege het shoppen. De walhalla shopstraat in Milaan zijn Monte Napoleone en Galleria Vittorio Emanuel. Monte Napoleone is één van de belangrijkste winkelstraten van de wereld, waar bekende ontwerpers van Chanel, Dior en Versace hun grootste winkel hebben. Een soort PC Hooftstraat maar dan in Italië. Zeker een kijkje waard, alleen al vanwege het prachtige centrum.

Bekende winkelstraten: Monte Napoleone, Galleria Vittorio Emanuel, Piazza del Duomo en Corso Vittorio Emanuele II zijn de bekendste winkelstraten van Milaan.

Wat is jouw favoriete fashioncity? En waar zou jij naartoe willen gaan voor een shoptrip?

Advertenties

5 thoughts on “Fashion: 3 X leukste shopsteden in de wereld

  1. Ik ben niet zo van het shoppen, maar vind struinen door winkelstraten toch altijd leuk. Hier in Bogotá bestaat dat niet, winkelstraten, maar wel megagrote shoppingmalls die heel gezellig gemaakt zijn. Als ik daar ben vind ik winkelen toch wel weer even leuk 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s