Bizarre Beauty/Trends

Trends: Glittertrend

 

glitterwenkbrauwen

Soms heb je van die trends dat je denkt; wow wat leuk! En soms heb je van die trends dat je denkt; moet dit nou? Nou laat ik even in het midden wat ik van deze trend vind. Dat glitter namelijk de trend is voor de aankomende feestdagen is, dat wist je denk ik wel. Maar nu mogen zowel de mannen als vrouwen shinen deze feestdagen! Ik heb het over de glittertrend.

1391183_462760910501923_1918033233_n

Nou zijn verschillende lichaamsplekken waarop je wat glitter aan kan brengen. Zo is het bijvoorbeeld nu een trend om je wenkbrauwen wat sparkle te geven. Ben je meer van het uitdagend en opvallend plek? Onder je oksels is nu ook een trend. Verder is voor de gevorderde gewaagde types de glitterpoes. Ja, ja dat is dus een sparkle thing there under! Met kleine steentjes, heb je een sparkelende poes.

glitterbaard

Ook voor de mannen is er natuurlijk ook iets voor als je glitter in je leven kan gebruiken. Het is namelijk de glitter baard! Wel moet ik toegeven dat het bij de homo’s een grote trend is. Niet dat het bij de echte mannen verboden is, maar just saying it! Brian en Jonathan van The Gay leggen uit hoe je de glitters op je baard aanbrengt. Benieuwd naar de video? Bekijk het hieronder!

Wat vind jij van de glittertrend?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s