Fashion

Fashion: Wereldwijd massale hysterie voor de Balmain x H&M collectie

12036822_10154240362534278_5761603556144995673_n

Dat de collectie van H&M x Balmain een slaand succes zou worden, dat hadden we wel verwacht. Maar dat sommige fashionlovers zelfs de avond van te voren voor de deur gingen slapen.. Dat had zelfs de directeur van Balmain niet verwacht. Wereldwijd is de collectie vanaf vandaag in de ochtend in 61 landen verkrijgbaar. Zowel in de online shop als in de winkels. Ben je benieuwd naar de chaos in de winkels? Klik dan snel verder! 

‘Tien jaar geleden lag ik hier zelf in de rij voor de collectie van Karl Lagerfeld, nu hangt mijn eigen collectie er.’ – Balmain Directeur

Want overal kwamen Balmain fans tevoorschijn om een pronkstuk uit de collectie H&M x Bailman te bemachtigen. Wat de H&M winkels allemaal gemeen hebben is; zodra de deur opengaat, barst de hysterie los. Balmains’ directeur, Olivier Rousteing, was ook bij de lancering van de H&M op de Champs-Elysées in Parijs. Olivier schrok van de hysterie maar ook is ie stiekem trots. Hij vertelt het volgende: ‘Tien jaar geleden lag ik hier zelf in de rij voor de collectie van Karl Lagerfeld, nu hangt mijn eigen collectie er.’

Ook maakte hij tijd om op de foto te gaan met fashionista’s die al de avond van tevoren voor de deur op de collectie zaten te wachten. Hoe lief is dat van Olivier?

Van drie verschillende steden zijn al beelden van de Balmain hysterie op YouTube gezet. Om te beginnen is hieronder de opening van de winkel in Parijs te zien.

Ook in Polen was het enthousiasme groot, misschien zelfs iets te groot.

En in Dubai probeerde het personeel de deur weer dicht te doen, wat niet echt goed lukte.

Wat vind jij van de hysterie?

Advertenties

3 thoughts on “Fashion: Wereldwijd massale hysterie voor de Balmain x H&M collectie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s