Beauty/Bizarre Beauty

Bizarre Beauty: 5 X Rare Beautytips

rarebeautytips

Beautyproducten hoeven helemaal niet duur te zijn. De meest rare beautytips zijn namelijk gewoon in huis te vinden. Lijnzaad voor langere wimpers, tandpasta op je puisten en aspirientjes tegen roos. Klinkt raar allemaal he? Misschien wel, maar deze gekke beautytips werken echt! Ben je benieuwd naar ze? Lees dan snel verder!

1. Lijnzaad voor langere wimpers
Lijnzaadolie is super gezond, het zit boordevol omega 3, 6, 9 en vitamine B. Maar wist je ook dat deze gezonde eigenschappen ook een hele goede werking hebben op, jawel! Je wimpers? De verschillende vitamines en vetzuren zorgen ervoor dat beschadigde wimpers worden hersteld en stimuleren de groei van je wimpers.
Tip: Breng elke avond een klein beetje lijnzaadolie aan op de wimper rand en na een maand zal je het verschil al zien.

2. Cafeïne tegen wallen
Je hebt niet goed geslapen. Resultaat: enorme wallen! Gelukkig is daar cafeïne om je te helpen de wallen tijdelijk te verminderen. Je kan dit op verschillende manieren doen. Het makkelijkste is, omdat iedereen het in huis heeft, een beetje koffiepoeder te vermengen met water en dit onder je ogen aan te brengen, in te laten trekken en afspoelen.
Tip: Het meest effectieve manier is om een crème gebruiken waar veel cafeïne in zit verwerkt, zoals Garnier Oogroller Nutritionist. Je ziet meteen het verschil.tandpasta-poetsen-tips-tipclip2

3. Tandpasta op je pukkeltjes
Een tip wat ik zelf ook hanteer en officieel kan bevestigen dat het werkt. Smeer ’s avonds tandpasta op je pukkeltje om hem uit te drogen. Het is ook bacteriedodend dus sowieso ben je vaak de volgende dag van je pukkel af. Kortom: het is het proberen waard, vooral als je de volgende dag een feest hebt of ander belangrijk gelegenheid.
Tip: Gebruik witte tandpasta zoals Elmex, avond van tevoren. Breng het royaal aan als je wilt dat het best snel verdwijnt.
4. Roos & aspirines
Persoonlijk vind ik het best wel onverzorgd uitzien; roos. Gelukkig is het simpel op te lossen. Los een paar aspirines in je shampoo. Laat het goed in je haren trekken en was je haar voorzichtig met lauw water.
Tip: Masseer je hoofdhuid wanneer je je haren wast met aspirines zodat het goed intrekt.
5. Hete peper voor stimuleren haargroei
Huh hete peper op je hoofdhuid? Jaa! Hete peper stimuleert namelijk je bloedcirculatie op je hoofdhuid. Het enige wat je hoeft te doen, is om je hoofdhuid goed daarmee in te smeren. Dit heb ik nooit geprobeerd, maar het klinkt wel logisch toch?
Tip: Wees voorzichtig met het smeren van je hoofdhuid. Kijk bijvoorbeeld uit dat het niet op je ogen komt.
Wat vind jij van deze beautytips? En heb jij gekke beautytips?

6 thoughts on “Bizarre Beauty: 5 X Rare Beautytips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s