Beauty/Inspiration

Beauty: Autumn Make-Up & Look

autumn look

Herfst is een van de seizoenen dat alles verandert. De blaadjes vallen, het weer veranderd en zo ook ons make-up. Het make-up wordt donkerder en de herfstkleuren komen tevoorschijn. Ben jij benieuwd naar de autumn look van dit jaar? Lees het hier!

autumn_makeup

Een van de meest gezien herfstlook is de neutrale oog en donker lipstick look. Lipstick kleur is dan vaak wijnrood of pruimgekleurd lipstick. Ze geven echt het herfstgevoel (tenminste bij mij)

 

Een andere trend die lijkt te blijven hangen is een meer natuurlijke look. Het is een look waarbij je het zo natuurlijk mogelijk houdt, waarbij je een glowy en gebronsde look op na houdt.

autumn

Verder is de smokey eye ook essentiele look voor de herfstdag. Het geeft een sensuele look. Denk erom dat je lipstick wel rustig houdt. Het liefst nudekleurig of neutraal. Een lipgloss is ook genoeg.

 

Als laatst een mooie kleur roodachtig die je als oogschaduw kan gebruiken. Alleen is het niet een alledaagse look die je gebruikt. Een gouden accent is ook mooi maar laat dat voor een feestje.

tumblr_na1gijmevc1qe1ovwo1_5001

 

Welke herfstlook is jouw favoriete look?

One thought on “Beauty: Autumn Make-Up & Look

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s