Column/Love

Column: 10 dingen die iedere single herkent

happy-single

Soms is het heerlijk om single te zijn. En soms heb je van die dagen dat je smacht naar sterke armen om je heen. Oke dat gezegd te hebben, heeft ieder vrijgezel een herkenbare situatie. Om precies te zijn tien herkenbare situaties? Benieuwd naar de top tien herkenbare situaties? Lees dan snel verder!

#1. Diepvriesmaaltijden
De Gordon Ramsey in je komt naar boven telkens wanneer je aan het koken bent. Tenminste als je voor veel personen eten gaat maken. Maar dat is het juist; je eet vaak alleen. Dus pak je telkens jouw diepvriesmaaltijd of magnetronmaaltijd tevoorschijn. De diepvriespizza smaakt zo slecht niet, toch?

#2. I’m gonna die alone
Wat is het toch fantastisch om single te zijn. Geen verplichtingen, de vrijheid en doen en laten wat je kan, I love it. Maar op dat moment dat al je vriendinnen een vriendje beginnen te krijgen, terwijl jij alleen op de bank zit. I’m gonna die alone.

newgirl

 

#3. Teveel eerste dates
Hoeveel dates kan een mens ondergaan? Nou veel! De toekomstige prins op het witte paard laat zich wel lang op zich wachten. Vooral als de first 50 dates een ramp zijn. Next please!
 
#4. Scheermomenten bijhouden
Sowieso is het scheermomenten telkens bijhouden een ramp. Het liefst scheer je niet, want daar ben je te lui voor. Maar telkens wanneer je uitgaat of het mooi weer wordt is het alles scheren of waxen. Je weet maar nooit he?

61de7d5e3a55451a9831777e77a062c092c6585fa11cb409cc54dd1633e657b8
 
#5. Adviezen aanhoren
Goedbedoelde adviezen aanhoren of praatjes zoals: hoe komt het toch dat je geen vriend hebt aanhoren. Want je zoekt natuurlijk niet goed. Of je bent te kieskeurig. Of meer uitgaan. Allemaal leuk en aardig maar mijn prins vind ik wel op mijn manier.

#6. Bedtime
Alleenrecht op jouw matras. Hoeveel ruimte je hebt in bed, omdat je alleen ligt. Heerlijk! Het beste van allemaal is dat je mag liggen hoe je wilt. Armen wijd, benen uit elkaar. Het kan allemaal. Een bed helemaal voor jezelf, hoe heerlijk is dat.

Single girl

#7. Mr. Wrong
I haven’t found Mr. Right, But.. Been there, done that. Benieuwd naar ze? Lees ze hier en hier. En waarom is het altijd zo dat de persoon die jij niet wilt, als plakband functioneert. En de man die jij wel wilt… Juist.

#8. Vriendinnen vragen om jouw advies
Jij weet namelijk ‘alles’ over mannen en hun taal. Want jij weet natuurlijk hoe ze zich voelen, denken en uiten. ‘Heeft ie een dag niets van zich laten horen? Vergeet hem maar. Niet te vergeten in het begeleiden van de whatsapp gesprekken. Wat zeg je wel en niet?

hes-just-not-that-into-you-dont-call-him

#9. Detective
Wanneer je een leuke man ontmoet, komt de detective in jou los. ‘Wat is jouw Facebook?’ is een van de eerste vragen die je stelt. Je wilt natuurlijk wel eerst kijken watvoor vlees je in kuip hebt. Snel kijken wat zijn status op Facebook is. Of kijken hoe zijn getagde foto’s eruit zien.

#10. Rituelen
Sommige dingen zijn gewoon niet in daglicht te verdragen. Dat mag niemand maar dan ook niemand zien. Zoals jouw moddermasker, inclusief komkommers op je ogen. De versleten joggingbroek waar je maar geen afscheid kan nemen. Of wat dacht je van de kraaiennest op je hoofd, aangezien je haren helemaal in de war zit? Kortom niet de ideale look om je kersverse lover te laten zien.

Wat vind jij van deze situaties? Heb jij zelf een situatie?

2 thoughts on “Column: 10 dingen die iedere single herkent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s