Column/Love

Column: Deze mannen zijn de undateables

romantic-love-high-definition-wallpapers-cool-desktop-images-widescreen

Mijn tweede deel van ‘I haven’t met mr right, but..’ moet weer aangevuld worden. Het vorige deel was namelijk heel herkenbaar voor dames. Nu heb ik weer nieuwe undateable mannen gevonden. De tien mannen die undateables zijn! Dit zijn ze hoor 😀

Mr Adventure. Hij is bang voor alles wat met binding te maken heeft. Een relatie, huis, boompje en beestje. Nee daar moet ie niets van weten. Hij zoekt namelijk niet naar een relatie maar naar iets tijdelijks of ook wel een avontuur. Weg ermee!

Mr Mama. Zijn moeder is de beste en hij vergelijkt de vrouwen die hij tegenkomt met zijn mamie. Natuurlijk niet erg maar wel vermoeiend. Niemand is namelijk precies zoals jouw moeder! Cry Baby!

Mr Material. Schept op over hoeveel hij verdiend. Laat zijn mooie Rolex zien en denkt dat vrouwen alleen maar van money houden. Newsflash niet elk vrouw is een golddigger.

Mr Drama. Hangt de hele dag om jou heen. Is superromantisch en is erg gevoelig. Huilt bij zielige romantische films en stuurt jou om de minuut een lief smsje. Afknapper #dramaticboy

Mr Metro. Epileert zijn wenkbrauwen. Besteed meer aandacht aan zijn uiterlijk dan jij dat doet. Heeft gladde benen en scheert alles. Kortom een vrouw in de vorm van een man #needisaymore

Romantic-Girls-Wallpaper-HD

Mr Narcist. Lijkt op Mr Metroboy maar deze is een tikkeltje erger. Hij is namelijk helemaal in love met zichzelf. Maakt veel selfies en gebruikt zelfs make-up. Zijn spiegel is zijn signature. Praat alleen maar over hoe geweldig hij is (jakkes!)

Mr Naughty. Is verliefd op billen en borsten en staart ook daar de hele tijd naar, want hij ziet vrouwen alleen als lustobject. Kwijlt er ook bij alsof hij een hond is #ieuw

Mr. Lazy. Heeft geen werk, doet eigenlijk niets met zijn leven. Heeft geen doel voor ogen. Kortom geen ambities of levensdoelen waardoor je denkt; dit is hem. Need I say more?

Mr. Cheap. Laat jou alles maar dan ook echt alles betalen. Het is tenslotte een eer dat jij met hem mag daten, aangezien zoveel vrouwen achter hem aan zitten, toch?

Mr. Macho. Ziet een vrouw alleen als een eigendom. Is dominant want zijn wil is wet. Het enige recht van een vrouw is de aanrecht. Gelooft dat de man meer rechten heeft dan de vrouw.

Met welke type man heb jij ervaring?

6 thoughts on “Column: Deze mannen zijn de undateables

  1. Pingback: Column: 10 dingen die iedere single herkent | Just Kaoutar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s