Beauty/Hair

Beauty: Watervalvlecht

waterbraid

Dit is mijn 300ste artikel yaaay!

Eerder had ik het over festival henna handen. Maar om er nog meer fab’ uit te zien, kies je voor de festival haartrend, namelijk de watervalvlecht! Om het onder de knie te krijgen, vind je hier een video hoe je het moet doen. Stap voor stap legt beautygoeroe 4 sisters dit uit. Kijk je mee?

I love braids! Sinds Lauren Conrad vlechtjes helemaal hot maakte, ben ik er dol op. Vooral bij festivals, zwoele zomerse dagen en bad hairdays staat een vlecht ideaal. Alleen zijn er verschillende manieren om je haren te vlechten. De waterfall braids of ook wel de watervalvlecht, is mijn favoriet. Maar ook een van de moeilijkste vlecht om onder de knie te krijgen.

Tijd dus om deze vlecht te leren en op festivals te rocken. Een makkelijk te volgen tutorial is die van de 4 sisters. Zij laten een prachtige how to create a waterfall braid video zien. Hoe je een watervalvlecht maakt? Bekijk de video hieronder en probeer het uit bij een vriendin. Of laat jouw moeder dit bij jou doen. Wie weet kan jij deze braid bij festivals dragen en ben jij een ware festivalchick!

Wat vind jij van de watervalvlecht?

One thought on “Beauty: Watervalvlecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s