Fashion Food

Fashion Food: Nutella Sushi

nutella sushi 4

Ben jij dol op sushi? Nou dan MOET je de Nutella Sushi proberen. Ik hoor je al denken: vis en Nutella? Neee dat is niet lekker?! Nou deze sushi is lekker zoet en niet van vis gemaakt. Om precies te zijn hebben we het over bananen Nutella sushi en het is heel makkelijk te maken. BuzzFeed komt namelijk met een recept die iedereen kan maken! Ben je benieuwd hoe je de Nutella Sushi maakt? Lees dan snel verder!

BuzzFeed laat stapgewijs zien hoe je de Nutella Sushi maakt. Weg met die sushimatjes en onhandig techniekjes. De Nutella Sushi is namelijk zonder dat allemaal heel eenvoudig te maken. Om het nog leuker te maken; voor deze recept heb je maar drie (ja je leest het goed) ingredienten nodig:

  • Een banaan
  • Nutella
  • Gepofte rijst

Easy the peasy! De banaan is de ‘vis,’ Nutella als de ‘saus’ en de gepofte rijst zijn de ‘vlokken.’ Hoe je te werk gaat? Pel een banaan, bestrijk het rijkelijk met Nutella en dip het vervolgens met gepofte rijst. De ‘sushirol’ doe je in huishoudfolie en vervolgens snijd je de rol in kleine sushi plakjes. Pak nog even de saus erbij (lees: Nutella) en het is sushi time! Benieuwd naar het filmpje? Zie hieronder voor het gehele uitleg.

Wat vind jij van de Nutella Sushi?

Advertenties

2 thoughts on “Fashion Food: Nutella Sushi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s