Inspiration

Inspiration: Twee zussen vallen in totaal 177 kilo af

zussen met overgewicht

Ontmoet de twee zusjes Ira (30) en Esme. Twee prachtige vrouwen van Perzische afkomst. Toen hun opa kwam te overlijden, kwamen ze beide in een depressie terecht. Ze kwamen hun huis niet meer uit. Hierdoor zijn ze begonnen met eten. Heel veel eten. De combinatie heel veel eten en niet bewegen heeft de dames dik gemaakt. Maar alles veranderen zes jaar geleden toen ze op een avond allebei dezelfde droom hadden over hun overleden opa. Ben je benieuwd naar hoe het verhaal verder gaat? Lees dan snel verder!

Hun overleden opa vertelt namelijk in hun droom dat hij teleurgesteld in hun is. Met name het feit dat ze hun leven hebben opgegeven en niet meer de energieke dames zijn van vroeger. Het bizarre is dat de dames beide hetzelfde hebben gedroomd. Alles zelfs de kleuren en locatie waren hetzelfde.

Precies op dat moment gingen ze hun leven veranderen. Weg met de overtollige kilo’s. En hallooo gezonde levensstijl. De 150 kilo dat ze beide wogen moest eraf. Intensief sporten stond elke dag op hun schema. Fietsen, fitness, rennen en gewichtheffen. Door elkaar aan te moedigen, voor elkaar te zijn en een studie te volgen omtrent voeding, gingen ze de strijd aan tegen de kilo’s.

Zes jaar later zijn de dames samen 177 kilo afgevallen. Hun strijd tegen de kilo’s bracht hun andere goede dingen. Zo zijn beide dames model en personal trainer. De zusjes zijn beste vriendinnen en ze supporten elkaar nog steeds.

2B1D3BE900000578-3185858-image-a-20_1438771383077

Wat vind jij van het verhaal van de twee zusjes?

 Bron: Dailymail

One thought on “Inspiration: Twee zussen vallen in totaal 177 kilo af

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s