Beauty/Bizarre Beauty

Bizarre Beauty: #Hangovermakeup

CLqjiAqUwAEMH4P

Na verschillende trends zoals Granny Hair, Clown Contour en Scheve Tanden, is er nu een nieuwe trend gaande. Je kent toch wanneer iemand een hangover look heeft? Als in puffende ogen en dikke wallen? Nou in Azie is deze look helemaal in. Watch out ladies, de #hangovermakeup trend is gaande. Benieuwd naar deze bizarre beauty? Lees dan snel verder!

Wat wij Westerse vrouwen lelijk vinden en zoveel mogelijk make-up gebruiken om ons wallen te verbergen, is er nu een nieuwe trend juist een nieuwe trend gaande. In Azie zijn ze namelijk dol op de hangover look en brengen ze met make-up juist wallen en rode blush onder hun ogen aan. Social media explodeert met hastag hangovermakeup, waarbij Aziatische vrouwen deze look weergeven. Covers van magazines nemen deze look ook over en zien ze als dé nieuwe look.

o-BYOJAKU-facebook

De #hangovermakeup bestaat uit drie verschillende onderdelen. Om te beginnen de hoofdonderdeel; ‘aegyo-sal.’ Simpel vertaald als: ‘charmante vetjes.’ Hierbij breng je donkere oogschaduw onder je ogen, zodat het lijkt alsof je wallen hebt. Fase 2 is om een eyeliner rondom je ogen aan te brengen, zodat je kringen effect creert en hiermee je hangover look nog beter benadrukt. Vervaag het een klein beetje. En als laatst poeder je blush onder je ogen voor een wat meer puffy eyes effect. Voila! Je bent klaar om jouw hangover look aan de wereld te laten zien!

Benieuwd hoe je de #hangovermakeup precies aanbrengt? Bekijk de tutorial hieronder!

Wat vind jij van deze bizarre beauty?

Advertenties

One thought on “Bizarre Beauty: #Hangovermakeup

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: