Cooking/Fashion Food

Fashion Food: 5 Summer Snacks

010b4bb6db8212942f1f61e50922426b

Met vandaag een intro aan een nieuwe rubriek. Namelijk Fashion Food! Wat onder Fashion Food wordt verstaan? Snel, makkelijk, lekker, trendy en mooi voeding! En hoe kan je Fashion Food makkelijk inluiden dan in de zomer? Waar onze eetgewoontes veranderen. Zo staat de barbecue in ons to-do-lijst maar is er ook behoefte aan iets verfrissend, snel te maken en aan Summer Snacks! Ben jij benieuwd naar een Summer Snack? Lees dan snel verder!

In de zomermaanden zit je het liefst natuurlijk buiten. Een terassje, park, picknicken of barbecuen. Door de warmte wil je iets wat snel en makkelijk verteerbaar is. Lekker en verfrissend tussendoortje. Hieronder een overzicht van 5 summer snacks die bij iedereen in de smaak vallen.

Frozen Yoghurt

Vast wel van gehoord; frozen yoghurt of ook wel bevroren yoghurt. Het is heel makkelijk te maken. Kies jouw favoriete fruit, maal dat met yoghurt en honing. Zet dat in de vriezer. En je hebt frozen yoghurt. Heerlijk voor als je even in je tuin zit of dat je even iets verfrissend nodig hebt. Plus je hoeft je niet schuldig te voelen, want je bent ontzetten gezond bezig!

f337908b7e3781c643d160e579de188a

Salade

Een heerlijk frisse salade is op zijn tijd ook lekker. Met warm weer is een zomerse salade met gezonde en frisse ingrediënten extra lekker. Vooral een stuk fruit smaakt vaak heerlijk in een salade, het maakt je salade recept zoet en fris. Een lekkere, voedzame en snelle zomerse salades die snel op tafel staan, zodat er genoeg tijd overblijft om te genieten van het mooie weer. Wie wilt dat nou niet? Kies hiervoor vooral voor jouw favoriete stuk fruit om het extra zomers te maken. Of kies voor een fruitsalade met jouw favoriete fruit.

Smoothies

Smoothies zijn een verfrissend tussendoortje. Vooral als je een afkoeling zoekt. De blender is jouw beste vriend hierin. In deze tijd van het jaar is het lekker om voor een fruit variant met bijvoorbeeld aardbeien, banaan, mango te kiezen. Inspiratieloos? Kies dan voor een van deze smoothie recepten. Heel makkelijk maar oh zo lekker!

Studentenhaver

Studentenhaver is misschien niet de meest stijlvolle snack, maar het kan wel goed tegen warmte. Dit is zeer makkelijk te maken. Doe bijvoorbeeld noten, muesli, zaadjes en gedroogd fruit bij elkaar en je hebt een lekkere mix.

chicken-wrap_682_871261a

Gezonde wrap

Een gezonde wrap is zo te maken. Het vult, is gezond en nog ook lekker. Vul de wraps met avocado, mango en kipfilet. Voor de minder gezonde eters is toevoeging van een kwak mayonaise ook heerlijk.

Wat is jouw favoriete summer snack?

Advertenties

2 thoughts on “Fashion Food: 5 Summer Snacks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s