Bizarre Beauty

Bizarre Beauty: Baking make-up techniek voor een flawless gezicht

maxresdefault

Ken je de baking make-up techniek al? Nee? Elk beautylover of beautyguru is daarmee niet weg te slepen. Dankzij deze techniek zorgt namelijk ervoor dat je een flawless gezicht krijgt. Goodbye wallen en rimpels & hellooo perfect face! Hoe het precies werkt? Lees snel verder, ik zal het zo goed mogelijk proberen uit te leggen!

Het baking techniek werkt eigenlijk een beetje als het clown contouring techniek, alleen is met deze techniek de flawless gezicht creëren het effect. Plus het is niet eens zo moeilijk om te doen. Waarom het baking heet? Nou dat ga ik zo uitleggen. Ik begin als eerst met het vertellen hoe je te werk gaat.

Om te beginnen doe je natuurlijk jouw dagelijks gezichtsroutine. Vervolgens pak je foundation erbij en breng je dat aan zoals je altijd doet. Wanneer je daarmee klaar bent, breng je een laag concealer aan. (goed blenden met een beauty blender/make-up kwast). Nu ga je over naar het bakken van je gezicht. Hiervoor heb je je primer/transparante poeder voor nodig. Dat breng je ook rijkelijk met een make-upkwast op de plekken waar je de concealer ook hebt aangebracht. Blijf zo ongeveer 10 minuten zitten, zonder dat je het blend. De truc is namelijk dat je met de primer en concealer hierdoor een samensmelt. Waardoor oneffenheden, wallen en rimpels een opvulling krijgen door de primer en concealer.

Wanneer je gezicht ‘gebakken’ is, de poeder voorzichtig afborstelen met een make-up kwast. Gefeliciteerd! Je hebt het baking make-up techniek toegepast. Een flawless gezicht zonder oneffenheden of wallen. Wil je zien hoe een beautyguru deze techniek toepast? Bekijk het hieronder!

Wat vind jij van het baking make-up techniek?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s