Trends

Trend: Zwarte water drinken

Ken jij de nieuwe trend al, zwart water? Het merk blk. verkoopt letterlijk zwart water, wat misschien smerig en ongezond uitziet. Maar het blijkt juist supergezond te zijn. Allerlei modellen zijn met dit drankje gezien. Ben jij benieuwd naar het zwarte water? Lees dan snel verder!

We zijn gewend om doorzichtig zuiver water te drinken. De Canadese merk blk. (spreek je uit als bee-el-kay) komt met iets anders, namelijk zwart water. Nou is men jou al voorgegaan om het te proeven. And guess what? Het is en smaakt gewoon naar normaal water. Alleen is er nu fulvinemineralen toegevoegd, waardoor het water zwart wordt.

Verder geeft blk. aan dat alleen maar mineralen in zit zoals zink, silicium en ijzer. Deze mineralen verbeteren je concentratie en laten ook je huid, nagels en haar gezonder uitzien. Plus je immuunsysteem sterkt aan waardoor je minder snel ziek bent. Hoe cool is dat? Het is heel populair bij modellen onder wie Alessandra Ambrosio.

Maar waar is zo een flesje blk. verkrijgbaar? Nou een flesje blk. is verkrijgbaar bij het Conservatorium Hotel in Amsterdam.

Wat vind jij van zwart water? En zou jij het drinken?

Advertenties

2 thoughts on “Trend: Zwarte water drinken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s