Bizarre Beauty

Bizarre Beauty: Vrouw laat wenkbrauwen tatoeëren en het gaat he-le-maal mis

Wanneer je een tattoo neemt en dat gaat mis, dan ben je de l*l. Maar wanneer je een tattoo op je gezicht zet en het gaat mis, dan ben je echt screwed. Dat overkwam namelijk de 22-jarige Delsha Campbell. Zij zit voor de rest van haar leven vast aan haar mislukte getatoeëerde wenkbrauwen. Ben je benieuwd naar het verhaal? Lees dan snel verder!

Getatoeëerde wenkbrauwen
Delsha zit namelijk met permanente wenkbrauwen die boven haar echte wenkbrauwen zijn getatoeëerd. Het resultaat is dus dat zij met vier wenkbrauwen rondloopt. Eigenlijk was het de bedoeling dat de schoonheidsspecialiste waar zij naartoe ging haar wenkbrauwen zou vol tatoeëren. Delsha schrok van het eindresultaat. Haar getatoeëerde wenkbrauwen zaten namelijk boven haar echte wenkbrauwen. Nou zei haar schoonheidsspecialiste dat het semi-permanent was. Dit is nu twee jaar geleden en ze heeft nog steeds vier wenkbrauwen.

Paniek
Campell over haar mislukte wenkbrauwen: ‘Toen ik mijn eigen wenkbrauwen onder de getatoeëerde wenkbrauwen zag zitten raakte ik pas echt in paniek. Ik barstte in snikken uit, maar de schoonheidsspecialiste zei dat mijn wenkbrauwen alleen scheef stonden doordat m’n gezicht was opgezwollen van de behandeling. Ze bood me zelfs nog een botox behandeling aan om het effect tegen te gaan.’

Bekijk hieronder de mislukte wenkbrauwen

livt7lb91cnh

Wat vind jij van haar mislukte wenkbrauwen? En wil jij ooit je wenkbrauwen laten tatoeëren?

Bron: Daily Mail

Advertenties

6 thoughts on “Bizarre Beauty: Vrouw laat wenkbrauwen tatoeëren en het gaat he-le-maal mis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s