Fashion/Fashion Spot/Summer/Trends

Trends: Esprit Summerlook 2015

Fresh Mandarin

De nieuwste zomertrends zijn ondertussen al in de winkels te vinden. Zo ook bij fashionstore Esprit. Daar zijn momenteel verschillende looks te vinden. Van onschuldige pastelkleuren tot aan stoere indigotinten. Ik weergeef 3 summerlooks, en ik ben benieuwd welke de jouwe favoriet is. Kijk je mee?

Trends
Op de Esprite site (hier klikken) zijn de zomerlooks en trends te vinden. Maar welke trends zijn er allemaal? Nou heeft Esprit de volgende trends: We Love Linen, Colours of Summer, Summer Pastels, Pure White, Khaki Looks, Summer Indigo, Nieuwe Trendkleuren en Summer Shopping. Het leuke is dat je veel trendkleuren terug ziet in hun zomerlooks. Verder heeft Esprit de mogelijkheid om per trend online te shoppen. Hoe vet is dat? De drie Esprit trends die ik laat zien (en ook mijn favoriet zijn) zijn het volgende:  Summer Pastels, Fresh Manderin en Summer Indigo. Ik start met de Summer Pastels.

summer pastel

Summer Pastels
In deze lijn zie je veel zachte zomerse pasteltinten. De subtiele tinten geven een natuurlijke look en een zomerse elegante look. Verder geeft het een vrouwelijke uitstraling en zie je bij de pastelkleuren, de bloemendessins terug die een lievelijke uitstraling geeft. Wat zo leuk is aan pastelkleuren is dat het makkelijk te combineren is. Alle kleuren staan namelijk bij de pasteltinten.

Fresh Mandarin

Fresh Manderin
Bij deze thema komt de nieuwe trendkleur naar voren; Fresh Manderin. Een zachte oranjekleur die je flatterend uit laat zien. Mij doet het denken aan Koningsdag. De kleur geeft een frisse look en is goed te combineren met denim jeans. Tevens is het met de kleur zwart goed te doen.

Summer Indigo

Summer Indigo
Hier staat de jeans, kleur indigo trend centraal en de fleurige kleur blauw. De donkere kleur blauw combineer je makkelijk met jeans en denim. De kleur staat stoer bij zowel vrouwen als mannen. Jeans zijn makkelijk met alle kleuren en soorten te combineren. Denim op denim staat ook heel leuk. De polkadots en gestreepte blauwe streepjes zijn ook bij de Esprit webwinkel te vinden. Kortom in de zomer zijn jeans dus niet weg te slaan!

Nou dit zijn dus mijn favoriete zomerlooks. Wat is jouw favoriete summerlook?

Advertenties

One thought on “Trends: Esprit Summerlook 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s