Beauty

Beauty: Haartrend Zomer 2015

tumblr_n13m4lMoC91rf5epto1_500

Rise up, it’s almost summertime! En met een nieuw seizoen hoort natuurlijk een nieuwe haartrend. Haarsalon Salon B. onthult de haartrend van aankomend zomer. En nee het is geen ombre haar, granny hair of pastelkleur haar. Wat het wel is? Lees dan snel verder!

Balayage
Bij de zomer hoort natuurlijk een sunkissed haar. Dat is makkelijk te creeren! Balayage noem je het. Daarmee zetten ze lichte hightlights in je haren. Maar ze zetten het op zo een manier, dat het natuurlijk uit komt te zien. En daarmee ziet je haren meteen ook gezonder en levendiger uit. Bij brunettes staat het prachtig! Bij blondines staat het trouwens ook mooi. Bij beide krijg je lichtere highlights die je een sunkissed look geven.

Tinten
Voor de Balayage techniek zijn verschillende zachte tinten te vinden. Subtiele vegen in de tinten caramel blond of koper blond brengen ze aan de oppervlakte van je haren aan. En je hebt de sunkissed look in je haar.

3a473fe57a39a636665b41b972d100e1

Haarsoorten
Nou zei ik eerder dat elk haartype geschikt is voor het Balayage techniek; brunettes, blondines, roodharige. Maar ook staat het bij verschillende haarsoorten; van kort haar tot krullend haar. Het grote voordeel is daarnaast dat je geen last hebt van lelijke uitgroei. Je haren hoef je dus niet bij te laten werken. Hoe cool is dat?

Balayage66_f9707

Wat vind jij van het Balayage trend?

Advertenties

One thought on “Beauty: Haartrend Zomer 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s