Fashion

Fashion: Eerste Mango Flagship Store van Nederland Geopend!

In de Citymall Almere, is de eerste Mango Flagship Store van Nederland sinds kort te vinden. Deze Mango Flagship store is maar liefst 800 vierkante meter groot! Zo is er daar niet alleen damesitems maar ook kinder-, baby-, sport- en lingerie afdeling te vinden. Shoppingqueens, this is your moment!

mango

Op dit moment zijn er verschillende Mango stores te vinden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Maastricht en Enschede. Maar nu dus ook in Almere! In de nieuwe winkel komt ook een uitgebreide kinderafdeling, waar ze ook het nieuwe label ‘Baby’s’ verkopen.

Verder bieden ze 800 vierkante meter vol met fashion items te vinden. Van baby’s tot aan vrouwen; voor iedereen wat (fashionable) wils.

Pere Rius Costa, Area Manager van Mango laat het volgende weten: “We zijn zeer verheugd om onze eerste flagship store te openen in Citymall Almere. De nieuwe locatie leent zich door het grote winkeloppervlak perfect voor de uitgebreide collecties die we er gaan verkopen. We verwachten bovendien dat de uitgebreide kinderafdeling goed in de smaak zal vallen bij het kinderrijke Almere.”

Momenteel is de Spaanse modeketen verspreid over de wereld te vinden, met meer dan 2.800 winkels in 105 verschillende landen.

Wat vind jij van de Spaanse modeketen? En ga jij naar de allereerste Mango Flagship Store in Almere?

Advertenties

2 thoughts on “Fashion: Eerste Mango Flagship Store van Nederland Geopend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s