Column

Column: 5 afknappers volgens mannen #2

media_xll_2878637

In mijn vorige column sprak ik over de 5 afknappers volgens mannen. Toen kwam ik tot de conclusie dat mannen niet van make-up dozen houden. Nu kom ik weer met vijf nieuwe afknappers volgens mannen. Ben je benieuwd naar de nieuwe vijf afknappers? Lees dan snel verder!

1.Chagrijnige vrouwen
Vrouwen die in een slechte bui zijn of mokken, dat is een grote afknapper bij de mannen. Ze hebben namelijk het liefst een vrouw die bijna altijd vrolijk, lief, aardig en vriendelijk is. Een bitch, daar houden ze niet van.

b66219318c5fa2906ab017f29870d941

2. Slecht gebit
Een slecht gebit is nooit aantrekkelijk. Mannen knappen daar ook van af. Gele tanden zijn in hun ogen niet mooi. Ze houden van mooie witte tanden. Nou is daar natuurlijk een oplossing voor! Whitining tandpasta ladies!

3. Lipliner of donkere lipstick
Mannen kunnen hier erg op afknappen tijdens een date. Lipliner a la pornstar is so not done. Let dus op welke kleur lipliner je kiest. Ook donkere lipstick vinden ze vaak niet mooi. Doet hun denken aan gothics! Hou het op rode lipstick of een mooie lipgloss. De laatste geeft vaak een puur natuur look 😀

bad-lip-injections-2

4. Alleen salade eten
Oke dit gaat misschien allemaal raar klinken, maar wanneer je alleen een salade bij een date gaat eten, dan denken ze vaak dat je een vrouw bent die met eten telkens bezig is. Een man wilt vaak een vrouw met vlees. Dus eet letterlijk wat vlees tijdens je date.

rs_500x273-140109101813-ron-swanson-no-salad-gif2

5. Hou je make-up thuis
Dan nu de laatste afknapper volgens mannen. Het openbaar opmaken! Niet opeens tijdens je etentje je lipstick opdoen om het bij te houden. Anders zien ze zo ook hoeveel make-up je daadwerkelijk draagt. Hou dus je make-up thuis of draag je make-up van tevoren.

Wat vind jij van deze afknappers? Ben jij het mee eens of oneens?

Advertenties

2 thoughts on “Column: 5 afknappers volgens mannen #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s