Beauty

Beauty: De Tuinen Skin Care Lijn

De Tuinen Skin Care

De zomer staat voor de deur en dus ook alle festivals, barbecues in het park, zwoele zomeravonden en natuurlijk zon, zee & strand. Temperaturen stijgen, wintergarderobes maken plaats voor luchtige outfits en blote benen zien sinds lange tijd weer zon. Oei! Net te laat de schaduw opgezocht… Het resultaat, een geïrriteerde rode huid. Daar heeft De Tuinen een oplossing voor; namelijk een nieuwe verzorgingslijn. Ben je benieuwd wat voor verschillende producten zij hiervoor aanbieden? Lees dan snel verder!

De Tuinen biedt ondersteuning met een nieuwe verzorgingslijn, met elk haar eigen specialiteit. Let op: Alle producten van deze lijn zijn vrij van minerale oliën, kleurstoffen, geurstoffen en parabenen. Met de verzorgende crèmes uit de Skin Care lijn kan niets meer de zomer pret bederven. De Tuinen to the rescue!

De Tuinen Cardisoft creme– De Tuinen Cardisoft Crème is jouw BFF wanneer je last hebt van huidirritatie, jeuk of eczeem. Deze crème helpt bij het verzachten van de geprikkelde, rode en gevoelige huid. De crème bevat helende eigenschappen voor het helen van de huid. De Tuinen Cardisoft Crème, 75 ml €10,99,- .De Tuinen Calendula Emulsie creme

– De Tuinen Calendula Emulsie is een crème die het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. De crème is geschikt voor de schrale, rode en gevoelige huid en bevat naast Calendula extract, avocado olie en plantaardige vaseline die de huid niet afsluit. De Tuinen Calendula Emulsie Crème, 150 ml €9,99,- .

– De Tuinen Echinaplus Crème ondersteunt de weerstand en het herstellend vermogen van de huid. De crème hydrateert, verzacht en beschermt de huid. Ideaal bij gevoelige of geprikkelde plekjes op huid of lip. De Tuinen Echinaplus Crème, 75 ml €9,99.- .

De-Tuinen-Na-De-Beet– De Tuinen Na De Beet Crème verzorgt en verzacht de huid niet alleen bij insectensteken en kwallenbeten, maar ook brandnetelswondjes. De crème bevat Echinacea, eucalyptus- en Lemon Grass olie. Die de huid zowel verzachten als kalmeren. De Tuinen Na De Beet Crème, 75 ml €7,99,- .De-Tuinen-Aesculus-Beengel--239x400

– De Tuinen Aesculus Beengel biedt ondersteuning bij vermoeide, zware benen en ontsierde aderen. De gel bestaat uit ingrediënten als paardenkastanje en muizendoornextract die onder andere ondersteuning bieden bij een goede bloedcirculatie in voeten en benen en het herstellend vermogen van de huid. De Tuinen Aesculus Beengel, 150 ml €11,99,- .

De 3 crèmes uit De Tuinen Skin Care lijn waar ik het meest nieuwsgierig naar ben:
– Aesculus Beengel
– Calendula Emulsie
– Na De Beet Crème

Naar welke De Tuinen product ben jij benieuwd naar?

Schermafbeelding-2015-04-14-om-15.55.59

 

Advertenties

One thought on “Beauty: De Tuinen Skin Care Lijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s