Apps

App: My Idol

myIdol

Een bizarre Chinese app verovert de smartphone wereld genaamd ‘My Idol.’ Het is een nieuwe hilarische app die in China zeer beroemd is. Maar nu is het ook buiten China verkrijgbaar. Het vreemde van de app is dat alles in het Chinees staat en met symbolen. Ook is er nog iets bizars aan de app. Wil je weten wat dat is? Lees dan snel verder!

Mini-Me
Met My Idol maak je als eerst een selfie, waarbij het belangrijk is dat je gezicht goed zichtbaar is. Vervolgens gaan ze die in 3D precies namaken en plakken ze die op een 3D-lichaam. Je krijgt dus een mini-versie van jezelf te zien. Nog even de haren goed doen en outfit veranderen. En voila jouw mini-me versie is klaar voor gebruik.

ed-my-idol

Wat kan je allemaal met jouw mini versie doen? Nou jouw mini-me laat je dus zingen in het Japans. Verder gaat ie (paal)dansen of gewichtsheffen.De app is al populair bij verschillende celebs zoals Miley Cyrus en John Mayer. Op de My Idol Vine Pagina zijn ook hilarische creaties te vinden.

My Idol
De app is zoals eerder genoemd totaal in het Chinees. Gelukkig staan er nog wel icoontjes en symbolen die wij allemaal wel begrijpen. Ondertussen werken ze ook aan een Engelse versie van My Idol. De app is momenteel gratis te downloaden via iTunes of Google Play. Let op: voorlopig alleen voor iOS-users (iPhone) beschikbaar!

Wat vind jij van deze app? En zou jij het downloaden?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s