Bizarre Beauty

Bizarre Beauty: Oreo Mascara

maxresdefault

Let me introduce you to Katherine, een beroemde beautyvlogger op Youtube. Naast reviews, make-up tutorials en DIY laat Katherine ook zien hoe je zelf make-up maakt. De methodes van de beautyqueen zijn alleen een beetje vreemd. De titel verraadt het al, maar ze deelt haar geheim hoe je mascara maakt van Oreo koekjes! Ben je benieuwd naar DIY Oreo mascara? Lees dan snel verder!

Katherine is de beroerdste niet en deelt graag de bizarre tutorial om je eigen mascara te maken van Oreo’s. Met huis-, tuin- en keukenmiddeltjes krijgt Katherine het voor elkaar dat haar wimpers langer en donkerder te krijgen, net als wat een echte mascara doet. De Oreo’s geven namelijk (volgens haar) extra volume aan je wimpers. Volgens de vlogster kan het helemaal geen kwaad om de gekruimelde yummie koekjes als mascara te gebruiken. Voeg nog veel primer toe en je mascara is ready for use.

Katherine zelf is superenthousiast over haar bizarre tutorial en roept vooral op om het te proberen. Ondanks het resultaat ben ik eerlijk gezegd niet zo overtuigd dat dit goed voor je wimpers is. Toch benieuwd naar het DIY? Check het snel hieronder! Oh en vergeet niet om naast Oreo koekjes ook primer, alcohol ter ontsmetting, water en wattenbolletjes in huis te hebben.

Wat vind jij van de tutorial en van de Oreo mascara?

7 thoughts on “Bizarre Beauty: Oreo Mascara

  1. Pingback: Bizarre Beauty: M&M Eyeliner | Just Kaoutar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s