Movie

Must-see movie: Brokedown Palace

xq7tzxd4nqnaytel37uc

Een film maakt niet zo snel indruk op mij, tenzij het een sterke film is. ‘Brokedown Palace’ is zo een film. Het is een dramafilm. Het verhaal is zeer realistische en aangrijpend waarbij corruptie een grote rol speelt. Ze laten men grootste vakantie nachtmerrie zien. Wil je weten wat ik bedoel? Lees dan snel verder.

Alice en Darlene, beste vrienden, besluiten  na het behalen van hun diploma te vieren met een reisje naar Thailand. Daar raken ze bevriend met de charmante Australiër Nick Parks, die hen overhaalt om met hem mee te gaan naar Hong Kong. Op het vliegveld worden ze echter opgepakt wegens drugssmokkel. Ze worden veroordeeld tot 33 jaar cel, en in hun wanhoop nemen ze contact op met de Amerikaanse advocaat Hank.

Het verhaal is goed, sterk opgebouwd en je leeft met hun mee. Het einde is zeer verrassend en indrukwekkend, echt een verrassende wending. Wat ook zo leuk aan het verhaal is; het heeft een zeer realistisch beeld achtergelaten. Ze zuigen je mee in het verhaal dat voornamelijk vriendschap, (wan)hoop en trouw laat zien. Plus door de film zie je hoe het Thaise rechtssysteem in elkaar zit. Kortom, een aangrijpend verhaal. Ben je nog steeds niet overtuigd? Misschien doet de trailer dat hieronder wel!

Heb jij deze film gezien en wat vind jij van deze film?

Advertenties

4 thoughts on “Must-see movie: Brokedown Palace

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s