Beauty/Celebrity/Hair

Beauty: Haartrend Lente 2015

Hair_54_0c9be

De afgelopen maanden lijkt het alsof iedereen de haren afknipt. Hoe korter, hoe beter is het motto zelfs. Maar er bestaat een trend waar geen schaar nodig is. Het is zelfs heel makkelijk om te doen. Celebs gaan ook massaal op deze haartrend in. Ben je benieuwd wat de haartrend van de lente 2015 is? Lees dan snel verder!

Haartrend
Haarinspiratie is goed is af te kijken bij de celebs. Massaal gaan zij over tot een nieuwe haartrend; de messy waves met middenscheiding. In de lente van 2015 mag je haar namelijk lekker messy uitzien! Je lokken zien er flirty warrig uit maar de middenscheiding zorgt toch voor een verzorgd haarlook. De flirty hairtrend staat trouwens bij iedereen. Het maakt niet uit wat de lengte van je haar is.

Tutorial
Heb je niet van jezelf golvend haar? Dan is dat makkelijk te creëren. Check deze simpele tutorial voor kort haar en voor lang haar evenals een simpele tutorial. It-girls Kendell Jenner, Jessica Biel en Freida Punto zijn alvast regelmatig te spotten met deze flirty haartrend. En ik kan in ieder geval niet wachten om de flirty haartrend bij mijzelf uit te proberen!

Wat vind jij van de haartrend?

hair_9_0c9be

Advertenties

2 thoughts on “Beauty: Haartrend Lente 2015

  1. Kan inderdaad heel mooi zijn, al vind ik het al snel onverzorgd eruit zien als je zelf pluizig en dun haar..net zoals ikzelf :)..Daarom maar lekker kort!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s