Cooking

Recept: MonChou Taart

monchoutaart

Het is zondag! Dat betekent toetjesdag! 😀 En wat is lekkerder dan een heerlijke monchoutaart met kersenvulling en een bodem van koekkruimels te maken. Deze taart is makkelijk te maken en altijd een succes, zowel bij jong als oud. Het is zelfs zo makkelijk, dat je het niet hoeft te bakken! Lees je mee?

Categorieën

Soort keuken: Lekkernij
Soort gerecht: Toetje
Hoofdingrediënt: MonChou, kersen en koekjes
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal personen: 10

Ingrediënten

  • 200 gram koekjes
  • 125 gram roomboter
  • 250 gram slagroom
  • 1 zakje klop-fix
  • 1 pakje MonChou of kwark
  • 80 gr witte basterdsuiker
  • 1 blikje kersenvulling

1_monchoutaart

Stap 1: Verkruimel jouw gekozen koekjes (wees creatief!).
Stap 2: Laat ondertussen de roomboter smelten in een pan.
Stap 3: Meng de koekjes met de gesmolten boter.
Stap 4: Verdeel het mengsel over de bodem van een ingevette springvorm (met boter of olie) en druk aan.
Stap 5: Klop de slagroom stijf met klop-fix.
Stap 6: Pak de MonChou erbij en meng het met de suiker en stijfgeklopte slagroom.
Stap 7: Verdeel het MonChou mengsel over de koekkruimelbodem in de springvorm.
Stap 8: Garneer het met de kersenvulling.
Stap 9: Bewaar de MonChou taart tot gebruik in de koelkast.

Haal de taart voorzichtig uit de springvorm en enjoy!

Variatietip: Vervang de kersenvulling met verse aardbeien.

monchou

Heb jij ooit zelf MonChou Taart gemaakt?

Advertenties

3 thoughts on “Recept: MonChou Taart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s