Beauty

Beauty: BB, CC, DD, EE, GG crème

beauty-bb-cream

BB crème, de grote hype van vorig jaar. Volgens veel beautystores de musthave voor je beauty routine. Maar wist je dat ook CC-, DD, EE en GG crème bestaat? Alleen weet jij eigenlijk wat al deze crèmes doen en welke perfect is voor jouw huid? Twee dingen hebben ze allemaal gemeen: ze geven je gezicht een kleurtje en proberen jouw huid egaler te laten lijken (natuurlijke uitstraling). Benieuwd naar deze crèmes en wat ze allemaal doen? Lees dan snel verder!

Hoe is dit allemaal begonnen?
Nou het begon met de BB crème. Deze populaire crème kwam als eerste op de Aziatische mark terecht. De crème werd zo populair, dat het werd overgewaaid naar de rest van de wereld.

Telkens verzinnen ze nieuwe crèmes om ook op de behoefte en vraag van beauties te vervullen. Zo ontstaan de rest van de crèmes. Nu bestaan er dus talloze andere soortgelijke crèmes zoals CC, DD, EE en GG crème.

BB crème
De BB crème (Blemish Balm), is een zonnebrandcrème, moisturiser en vooral foundation in een. Het egaliseert, hydrateert, beschermt, corrigeert de huid. En geeft een mooie glow. Verder camoufleert het littekens en kalmeert het de huid. Omdat de BB crème ook een kleurtje geeft, geeft het ook een gezonder zonnige tint aan je huid.

bb-cc-and-dd-creams

CC crème
De CC crème (Color Correction) lijkt op de BB crème alleen richt het meer op onzuiverheden en huidproblemen. Zo dekt het rode vlekken of andere vlekken. Ook deze creme beschermt, hydrateert en camoufleert, alleen is deze crème lichter qua structuur. Het voelt dus minder dik aan (zoals een foundationlaag). En het valt lichter op de huid.

DD crème
DD crème (Daily Defense) richt zich op de wat oudere dames. Het richt zich namelijk op anti-aging en vitamines voor je huid om het egaler uit te laten zien. DD crème is dus perfect voor de rijpere huid en de wat ruwere huid. Verschil van de voorgaande is met name dat de BB en CC crème meer geschikt zijn voor de jonge dames.

EE crème
Nu is het de beurt aan de EE crème (Even Effect) ook wat meer gericht op de oudere dames.  Vooral voor vrouwen die last hebben van pigmentvlekken, huidverkleuringen en vlekken is dit een ideale middel. Daarnaast bevat het zonnebrandcrème, anti-oxidanten elementen en kleurcorrigerende pigmenten.

bb_creams

GG crème
Als laatst de GG crème (Genius Glow) eigenlijk geschikt voor alle dames, jong of oud. Het is eigenlijk precies hetzelfde als de BB crème, alleen geeft ie een mooie sunkissed glow. Sommige dames zien het als een bronzer met veel andere voordelen. Verder beschermt het tegen schadelijke UV-stralen. Ook is hydrateert het jouw gezicht 24 uur lang.

Welke crèmes  is geschikt voor jou?
De crèmes zijn zo goed, omdat een kleurtje in zit maar tegelijkertijd is het een crème. Oh en natuurlijk dat egale huid effect. Alle crèmes beschikken over deze basis. Alleen check zelf wat jij wilt. Wil je rode vlekken bedekken? Dan is de CC crème perfect voor jou. Ga je voor de sunkissed look? Kies dan de GG creme! Voor ieder wat wils.

Wat vind jij van de bovenstaande crèmes? En doe jij mee aan deze hype?

Advertenties

5 thoughts on “Beauty: BB, CC, DD, EE, GG crème

  1. Ik heb een BB en een CC cream, Ik had nog niet over de rest gehoord! Ik denk dat de GG cream perfect voor mij is. Ik moet dagelijks een dagcréme met hoge SPF factor gebruiken vanwege de weersomstandigheden 😉 😛

  2. Nee, maar even geen grap. Ik merk dat mijn huid binnen een jaar tijd echt snel aan het verouderen is in de zon. En vroeger had ik echt zo’n idee van; Jaa, zo lang ik niet verbrand smeer ik niet. Maar daar ben ik op terug gekomen. Je kan echt niet genoeg smeren! Dus de GG cream lijkt perfect voor mij. Weet je welke merken zo’n creme verkopen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s