Bizarre Beauty

Bizarre Beauty: 70-jarige vrouw lijkt 40 jaar

Annette-Larkins-004

Annette LarkinsC, een 70-jarige vrouw met het gezicht en lichaam van een 40-jarige vrouw. Haar geheim van haar eeuwige jeugd? Een strenge dieet en levensstijl die zij onderhoudt. Ze ziet er zo jong uit, dat mensen haar zien als de dochter, als ze met haar man van 54 jaar uitgaat. Benieuwd naar deze vrouw en haar geheim? Lees dan verder!

Haar geheim
Annette Larkins zegt dat haar geheim aan haar schoonheid ligt in het rauwe veganistisch dieet, bestaande uit organische groenten, fruit, zaden en noten. Al deze producten teelt ze in haar eigen tuin. Zij noemt het haar ‘fontein van de jeugd.’ Ze kookt bijna nooit haar eten. Verder verzamelt ze regenwater, niet alleen voor haar tuin, maar ook om te drinken. Om haar gezonde leefstijl te benadrukken, eet ze ook geen vlees. En wat een geweldige beslissing was. Ik bedoel, kijk maar naar haar!

Anette-Larkins-550x426

Haar man
Toen ze begon, was Larkins gewoon op zoek naar een paar voordelen voor de gezondheid, niet eens voor de eeuwige jeugd. Nooit in haar leven verwacht ze dat ze uit zou zien als een 40-jarige terwijl ze eigenlijk in de 70 is. Ze houdt zich al 27 jaar aan haar rauwe dieet. Haar kosten verdient ze nu met haar dieetboeken en dvd’s met al haar gezonde geheimen. De man van haar, wil ook haar voorbeeld volgen. Hij ziet er namelijk veel ouder dan haar uit, en lijdt nog ook aan diabetes. Nu neemt hij elke dag medicijnen in, terwijl Annette dit niet eens nodig heeft.

annette_profile

Reacties
De reacties van mensen zijn volgens haar leuk en altijd vol verbazing. Men gelooft niet dat zij in de 70 is. Soms komen mensen zelfs naar haar toe om te vragen of ze een beetje van de wonderbaarlijke regenwater mogen. Maar dat is niet alleen haar advies: ‘Wat mensen te vaak doen, is op zoek gaan naar een snelle, eenvoudige manier om het uiterlijk te verbeteren. Terwijl mijn beauty- en gezondheidsgeheimen zeer makkelijk zijn en leiden tot een langer en gezonder leven. Nog een voordeel is dat je jonger eruit komt te zien. En wie wilt dat nou niet?’ aldus Annette.

Wil je meer weten over deze ongelooflijke vrouw? Bekijk haar website hier.

Wat vind jij van Annette? En wat vind je van haar dieet?

2 thoughts on “Bizarre Beauty: 70-jarige vrouw lijkt 40 jaar

  1. En toen bleek ze gewoon dik aan de botox te zitten. Haha, nee maar tof dat ze er nog zo jong uitziet. Al moest ik bij dit artikel gelijk denken aan van die neppe reclames: “deze vrouw is 70, maar mensen schatten haar 40! Dokters snappen er niks van! Klik hier voor haar geheim!” Haha. Maar hee, ze heeft waarschijnlijk ook gewoon goede genen. Die super gezonde voeding zal er ook aan bijdragen, maar het is niet dat iedereen die haar voedingspatroon overneemt spontaan eeuwig jong (qua uiterlijk) wordt. Ik hou het lekker bij koekjes en chocola en word later gewoon een hip, oud, rimpelig vrouwtje 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s