Beauty

Beauty: Samer Khouzami

be65eaf92769b595c7067431ffb4b80f

Ladies move over! Samer Khouzami is de make-up artist van het jaar! Wat Samer Khouzami doet met make-up is unbelievable! Hij heeft magische handen, want hij transformeert vrouwen met zijn make-up tot ware beauties! Ben je benieuwd naar zijn make-up werk en de beauties? Lees dan snel verder!

untitled

Make-up Artist
Samer Khouzami is een make-up artiest uit Libanon. Hij is in het Midden-Oosten zeer bekend en de meest gevraagde visagist voor de Arabische artiesten. Zijn workshops en masterklassen worden zeer goed bezocht. Samer leert de dames zijn technieken, adviseert producten en verschillende tinten te gebruiken. Wat zo goed aan Samer is; hij werkt snel, netjes en het uiteindelijke resultaat is stunning! Men noemt hem ook wel de meester in contouren en transformaties met behulp van make-up.

fernanda_almeida_erro_make_iluminador_esquadrao_veetz_8

Transformatie
Samer transformeert dames tot ware beauties. Zijn theorie dat je met make-up er beter uitziet, past hij goed toe. Hij gelooft in de kracht van make-up. Zo laat hij wallen verdwijnen en de huid ziet er egaal uit met een gezonde glans. De ogen laat hij goed naar voren komen, door hevig oog make-up. Verder past hij de contour- en highlights techniek altijd toe. Dat is de make-up techniek waar Kim Kardashian zo bekend mee staat. Het resultaat is amazing!

samerkhouzami-5

Instagram
De tranformatie foto’s zie je tegenwoordig overal. En wat heeft hij veel fans overal in de wereld. De workshops en masterclasses zijn in verschillende landen te volgen. Hij tourt namelijk de hele wereld om zo zijn werk te laten zien. Op social media is Samer zeer poplulair. Samer heeft 1,3 miljoen volgers @ zijn Instagram. Op YouTube heeft hij zijn eigen kanaal, en zijn veel van zijn make-up tutorials te vinden. Tevens is op zijn eigen website veel meer looks van hem te zien.

fernanda_almeida_erro_make_iluminador_esquadrao_veetz_5 (1)
Wat vind jij van het werk van Samer Khouzami? En zou jij hem inhuren?

Advertenties

3 thoughts on “Beauty: Samer Khouzami

  1. Heel knap gedaan, maar jeetje die dames hebben wel even een dikke plamuurlaag op zeg. Vooral die eerste is gewoon een compleet ander persoon. En dat vind ik niet mooi. Make up is leuk, maar zo’n dikke laag vind ik echt nep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s