Beauty/Funny

Funny: Mannen & Youtube Make-up Tutorials

Michelle-Phan

Wat gebeurt er als mannen de YouTube make-up tutorials van beautypro Michelle Phan nadoen? Het resultaat is een hilarische filmpje, dat bewijst dat mannen totaal niet goed overweg kunnen met make-up producten. Ben je benieuwd hoe de mannen een make-up tutorial vanaf brengen? Lees dan snel verder!

YouTube is tegenwoordig de plek voor verschillende make-up looks, trucs & tips en inspiratie. Nou vraagt Buzzfeed een aantal mannen om zichzelf op te maken. Maar dan wel aan de hand van de tutorial van Michelle Phan, een zeer bekende YouTube beautypro. Al jaren is ze op YouTube te vinden met make-up looks en tutorials. De mannen krijgen wat make-up producten en een spiegel. En ze krijgen de opdracht om een make-up tutorial na te doen. Het levert een hilarische filmpje, want hoe weet je hoe je make-up moet gebruiken, als je het nooit gebruikt?

Zie hieronder het filmpje!

Wat vind jij van de tutorials van Michelle Phan? En wat vind jij van het filmpje?

7 thoughts on “Funny: Mannen & Youtube Make-up Tutorials

  1. hhahaha…nou mijn vent zou het ook niet weten hoor. Hij zegt altijd als ik bezig ben: ‘Snap niet wat jij jezelf elke dag weer aandoet!’En standaard zegt hij ook altijd de namen van de producten verkeerd. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s