Apps/Beauty

App: L’Oreal Paris Make-Up Genius

1cover

Beauty Lovers watch out! L’Oréal Paris lanceert namelijk een app namelijk; Make-Up Genius. Het is een nieuwe app waarmee vrouwen virtueel de make-up van L’Oréal uitproberen. Ben je benieuwd naar deze app? Lees dan snel verder!

Make-Up Genius
Cosmeticagigant L’Oréal heeft nu een app, waarin je meer dan 4500 L’Oréal make-up producten virtueel test of de make-up bij jou staat. Het leuke ervan is, dat het ook echt lijkt! Via de selfiecamera is het mogelijk om digitaal make-up uit te proberen. De app scant namelijk jouw gezicht en weet zo precies waar ze de make-up ‘aanbrengen.’ Een geniale uitvinding en een echte musthave app voor alle beauty lovers onder ons.

03-loreal-paris-makeup-genius

Hoe werkt het
De app blijkt vrij makkelijk te werken. Ten eerste scan je je gezicht met de selfiecamera. Vervolgens breng je allerlei make-up producten van L’Oréal in verschillende kleuren. Het leuke is dus dat het zeer realistisch eruitziet! Verder zijn verschillende looks te kiezen. Zo is de party look, natural look en nog veel meer. Onderaan houdt de app bij welke make-up producten je allemaal op je gezicht hebt. Daarmee hoef je dus niet meer aan de slag met ranzige testers. Vooral voor mensen met smetvrees (zoals ik) een goede oplossing. De app is momenteel gratis te downloaden via iTunes of Google Play.

Wat vind jij van Make-Up Genius? En ga jij het downloaden?

10 thoughts on “App: L’Oreal Paris Make-Up Genius

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s