Fashion

Fashion: H&M Club Spaarpunten

gisele-bundchen-hm-2011

Ladies get ready! Op 31 maart lanceert H&M namelijk voor de trouwe fans de H&M Club. De H&M Club is een soort digitale klantenkaart waarmee je punten kan sparen. Het enige wat je moet doen is de H&M App installeren. Je stuurt een smsje om je lidmaatschap te bevestigen en voila. Begin maar lekker met sparen van je punten. Bij elke H&M aankoop ontvang je online spaarpunten voor leuke dingen. Wat er met leuke dingen wordt bedoeld? Lees snel verder om hier achter te komen!

H&M komt telkens met iets nieuws. Ditmaal met een H&M Club waar iedereen lid van kan worden. Zo spaar je voor kortingen, speciale aanbiedingen en leuke (fashion)reisjes. De H&M Club is een digitale klantenkaart die je automatisch in je H&M-app is te vinden. Bij elke euro die je bij H&M uitgeeft, spaar je al 1 punt. Deze punten zijn in te wisselen voor wekelijkse aanbiedingen die alleen gelden voor de Club leden.

20110218_gisele_500w

Sparen
Wat ook misschien leuk is om erbij te vertellen, is dat H&M Club leden een exclusieve kijkje krijgen in de fashionwereld. Zo zijn de punten in te ruilen voor toegang tot exclusieve en speciale events in zowel het binnen- als het buitenland. Het is zo mogelijk dat je aanwezig bent bij de Fashionweek in Parijs. Of bij een fotoshoot voor H&M Campagnes met topmodellen in tropische landen. En ook krijg je rondleidingen in H&M fabrieken in productielanden. Het is zelfs mogelijk om een rondleiding te krijgen door alle designersafdelingen van het H&M hoofdkantoor in Stockholm. Hoe cool is dat!

Aanmelden
Maar hoe meld je je eigenlijk aan? Heel simpel. Instaleer de H&M-app en stuur vervolgens een sms’je naar 7777. Na het aanmelden bevestig je gegevens en je ontvangt meteen 50 welkomspaarpunten. Het aanmelden voor de H&M Club is gratis. Wel nog even wachten, want de lancering van H&M Club is pas op 31 maart.

Wat vind jij van H&M Club spaarpunten systeem? En ga jij meedoen aan punten sparen?

Bron: H&M

Advertenties

5 thoughts on “Fashion: H&M Club Spaarpunten

  1. Ik koop te weinig bij de H&M om hier echt wat mee te kunnen doen denk ik. Waarschijnlijk heb ik als ik 80 ben net genoeg punten voor de spaaractie waarvoor je de minste punten nodig hebt haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s