Bizarre Beauty/Celebrity

Bizarre Beauty: Man transformeert tot celebs met make-up

Jij en ik weten denk ik wel dat make-up wonderen verrichten. Maar de Filipijnse make-up artiest Paolo Ballesteros gaat een stapje verder. Hij transformeert zichzelf namelijk tot verschillende celebs aan de hand van make-up. Paolo doet dat zo goed, dat het bijna eng is! Ben je benieuwd naar zijn celeb looks? Lees dan verder!

Make-up
Ontmoet Paolo Ballesteros, een make-up artiest. Wat zo eng (en tegelijkertijd knap) aan hem is; hij lijkt aan de hand van make-up, op celebrities! Vooral in female celebs transformeert hij perfect. Zijn make-up skills zijn van zeer hoog niveau. Met contour technieken en highlighter, weet hij op de juiste manier gezichten van celebs na te doen. Pruik erbij en ready! Een celeb look-a-like is geboren!

Instagram Hit
Kim Kardashian, Dakota Johnson en Kylie Jenner; dit zijn enkele celeb transformaties van hem. Wat lijkt hij daar precies op! Paolo poseert en zet al zijn transformaties op Instagram. En die Instagram foto’s zijn niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft hij dankzij zijn celeb transformaties ruim 700.000 (!) volgers op zijn Instagram. Wil je zijn Instagram volgen? Dat kan hier. Het is het volgen zeker waard!

Bekijk hieronder hoe Paolo zichzelf transformeert tot onder andere Kim Kardashian, Kylie Jenner en Dakota Johnson!

Dakota Johnson

Kim Kardashian

Kylie Jenner

Wat vind jij van Paolo’s celeb transformaties?

Bron: Cosmopolitan

Advertenties

4 thoughts on “Bizarre Beauty: Man transformeert tot celebs met make-up

  1. Die laatste twee zijn er mega goed gelukt. Wel echt knap dat hij dat kan! Ik zie hem opeens overal voorbij komen. Die zal erg blij zijn met al deze media aandacht. Plus uh… leuke man 😉 :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s