News Flash

Newsflash: Vrouw in elkaar geslagen om profielfoto

media_xll_7475515

Veel mensen lijken in het echt helemaal niet op hun profielfoto op sociale media. Maar een Chinese man reageerde wel heel gewelddadig, toen bleek dat zijn date er niet uitzag zoals hij had verwacht. Ze leek niet op haar profielfoto. Ben je benieuwd naar dit verhaal? Lees dan snel verder!

Huang Mao leerde de 32-jarige vrouw Xiaojin Tuan online kennen op WeChat, een populaire social media platform in China. Al snel besloten de twee om elkaar ook in het echt te ontmoeten. Huang verheugde zich enorm op de date. Hij gaf zelfs veel geld uit om naar haar woonplaats in Oost-China te vliegen. Hij verwachtte de “godin” van de foto, maar kreeg het tegendeel.

Volgens Huang Mao: “Het beeld van haar gezicht was ingeplant in mijn geheugen. Dus toen deze vrouw naar me toe kwam, was ik helemaal in shock. Deze vrouw had een dik gezicht en veel acne en leek niets op de vrouw van de foto.”

Xiaojin Tuan op haar profielfoto

Huang beschuldigde de vrouw van leugens, bedrog en misleiding. Ze zag er namelijk totaal niet hetzelfde uit als op haar profielfoto. Op een gegeven moment kon zijn woede niet bedwingen. Hij sloeg haar in het gezicht en stampte haar nog eens op haar, terwijl ze op de vloer lag. Enkele personeelsleden maakten een einde aan het gevecht en het koppel werd gearresteerd. De vrouw kreeg medische hulp en besloot uiteindelijk om geen aangifte tegen Huang te doen.

Wat vind jij van dit verhaal? En vind jij dat Huang gelijk of ongelijk had over de leugens, bedrog en misleiding?

Xiaojin Tuan nadat ze door haar date in elkaar werd geslagen

Bron: ad.nl

10 thoughts on “Newsflash: Vrouw in elkaar geslagen om profielfoto

  1. Er bestaat een MTV programma CatFish waarin de programma makers opzoek gaan naar de ware persoon achter een facebook profiel. Soms blijkt een mannelijk profiel zelfs van een lesbische vrouw te zijn. In dat programma loopt het meestal goed af en blijven de mensen gewoon vrienden.
    Er is nooit een goede reden om een vrouw, of sterker nog een ander mens te slaan.

  2. Zelfs al word je misleid, in elkaar slaan is echt helemaal nergens voor nodig. Verder vind ik dat als je internet date je daar altijd rekening mee moet houden. Bijna iedereen doet zicht online mooier voor dan hij is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s