Blogger of the Month

Blogger of the Month: Come-Moda

Het is weer tijd voor de Blogger van de maand award! Eerder was dit aan een lieve blogster ‘uitgereikt.’ De bedoeling is dan om een blog in de spotlights te zetten! Hoe ik te werk ga? Ik vertel iets over de blog, over de blogger en waarom ik het waard vind voor een bezoekje. Oke here we go! Blogster Come-Moda staat vandaag in de spotlights! Ben je benieuwd naar de blog? Lees dan verder!

come-moda

Over de blog
Come-moda is een blog wat ik graag bezoek. Ben je een fashionlover? Dan is Come-moda zeker een blog voor jou! Wat ik zo leuk aan de blog vind, is dat het een mengelmoes is van fashion, beauty, lifestyle en ander leuke onderwerpen zoals persoonlijk artikels. Kim (de blogster) laat aan de hand van haar artikels met name haar grote liefde voor fashion zien. Wat ook leuk is om te vermelden, is dat fashionista Winonah de Jong ook een trouwe volger is van Kim via Instagram. Drie à vier keer in de week post Kim een nieuw artikel.

10685187_10204813546922594_1093357524_n-300x300

Over de blogger
Kim is een echte fashionista die zich van kleins af aan zich met fashion hield. Ze beschrijft haar stijl als vrouwelijk. Verder is ze full-time studenten International Business & Languages. En naast studeren werkt ze ook nog bij een kledingwinkel. Het is heel duidelijk dat de blogster fashiongek is. Dat zie je ook aan haar artikels, outfitposts/inspiraties en (fashion)trends. Wil je Kim op social media volgen? Zowel op haar Twitter als Instagram is Kim te vinden op @comemoda.

img_3507

Blogger of the Month
Dus ken je de blog nog niet? Neem dan snel een kijkje! Het is zeker het waard om te bezoeken. Door haar artikels lijkt het ook alsof ik haar persoonlijk ken; als een lieve fashionista. Ben je net als mij een fashionlover? Dan ga je Come-moda zeker een leuke blog vinden! Haar liefde voor fashion, spat van de schermen. En volg je haar nog niet op Instagram of Twitter? Dan kan je dat doen via @comemoda.

Ken jij een blog die in het zonnetje gezet kan worden? Of heb jij een bijzondere blog? Laat het hieronder bij de comments achter, met een reden waarom de blog zo bijzonder is, en wie weet wordt jouw blog het volgende blog in de spotlights!

One thought on “Blogger of the Month: Come-Moda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s