Movie

Must see movie: Boyhood

Boyhood_Reel01_12-5_121013_VT01_LRA01_4_0001

Soms bekijk je een film, waar je letterlijk meekijkt naar hun ontwikkelingen in hun leven. ‘Boyhood’ is daar een goede voorbeeld van. Het is een drama- en coming-of-age film. De film is zo bijzonder omdat het over een periode van 12 jaar is opgenomen. Zo zie je de jongen Coltrane voor je neus opgroeien. Van kind tot jongvolwassen. Wil je zijn ontwikkelingen zien? Dan raad ik je deze film zeker aan!

Boyhood vertelt het verhaal van een gescheiden koppel, Mason en Olivia, die hun kinderen Samantha en Mason jr. opvoeden. Het verhaal volgt Mason jr. gedurende twaalf jaar, van het eerste leerjaar tot hij 18 wordt. Zijn relatie met zijn ouders, stiefouders en vrienden wordt belicht gedurende zijn jeugd. Het schetst eveneens een portret over het opgroeien, vormen van een eigen identiteit, familieleven en het verstrijken van de tijd

De opnames begonnen in 2002 en werden afgewerkt in 2013. Eerst dacht ik aan een documentaire, maar het is echt een film! Wisten jullie ook dat de film in Golden Globes heeft gewonnen? De uiterlijk van de hoofdpersoon uiterlijk verandert ook naarmate de film vordert. Vooral zijn ontwikkeling naar de volwassenheid is goed weerspiegelt. Kortom, het is een film die je moet zien! Nog steeds niet overtuigd? Check de trailer hieronder!

2 thoughts on “Must see movie: Boyhood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s