Movie

Must see movie: The Stephfather

THE STEPFATHER

Dit keer een heel ander filmgenre dan jullie van mij gewend zijn! Ik wil het namelijk vandaag over een thrillerfilm hebben; The Stephfather. Het is eigenlijk een verfilming van gelijknamige movie uit 1987. Het gaat over (je raad het nooit) een stiefvader haha :p Ben je benieuwd naar deze thrillerfilm? Lees dan verder.

Michael Harding keert terug van de militaire academie en ontdekt dat er thuis enkele veranderingen hebben plaatsgevonden. Zijn moeder Susan is gelukkig met David Harris, een ogenschijnlijk perfecte vader en echtgenoot. Iedereen is dol op hem, behalve Michael, hij vermoedt dat de man niet is wie hij lijkt. Met behulp van zijn vriendin Kelly, biologische vader Jay en Susans vriendinnen Jackie en Leah ontdekt hij langzamerhand de schokkende waarheid over David…

De film is spannend, boeiend en het verhaal is leuk. Ook is de film goed om weg te kijken en realistisch. Het einde is top! Ik bedoel daarmee dat je een ander einde krijgt dan verwacht. Nog steeds niet van overtuigd? Check de trailer hieronder!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s