Blog

Blog: Spam je blog

spam_zps9d90523c

Als blogger sta je altijd open voor je lezers, bloggers en volgers. Ik ben dan vooral benieuwd naar de persoon achter de blog! Nieuwe blogs ontdekken is altijd leuk. Daarom is het nu weer aan de beurt om te spammen!

Dus spam hieronder jouw blog. Er zijn wel een aantal voorwaarden verbonden.

 • Vertel iets over jezelf;
 • Benoem je blog (naam en link);
 • Probeer op een originele manier wat over je blog te vertellen;
 • Plaats een link naar je leukste artikel

Wanneer deze vier stappen zijn ondernomen neem ik een kijkje op je blog. Dan kies ik een winnaar die een spotlight plek krijgt. Met spotlight bedoel ik een artikel speciaal over jouw blog en superleuke artikelen 😀

Dus waar wacht je op? Plaats je blog etc hieronder! See u there 😀

tumblr_m55ouwLjgz1rs1kxwo1_500_large

3 thoughts on “Blog: Spam je blog

 1. Mijn naam is Rowenda Mackelie, 26 jaar jong. Ik woon in Dordrecht, een kleine stad nabij Rotterdam. Daar woon ik op mijzelf in een klein appartementje middenin het oude centrum.

  Er zijn vele dingen waarvan ik houd: Heel veel eten, thee, lezen, fotografie, jurken/winkelen, strandwandelingen, voetballen, hardlopen, zwemmen, uitgaan etc. Waar ik ook heel veel van houd, is schrijven. Dit vind je dan ook terug op mijn blog.

  Mijn blog genaamd astoldbyrowenda ( http://www.astoldbyrowenda.wordpress.com ), is onderverdeeld in twee categorieën: Poëzie & columns. Mijn columns probeer ik altijd met een vleugje humor over te brengen, waarbij ik hoop dat ik de lezer aan het lachen krijg. Ook probeer ik ze wat persoonlijker te schrijven, door vanuit de ik-vorm te schrijven. Mijn gedichten zijn divers. Ik schrijf, wat er op dat moment in mij opkomt. Vaak lees ik mijn gedichten ook niet meer na. Zo zit het in mijn hoofd, komt het op papier en post ik het.

  Aangezien ik nogal een romanticus ben, vind ik het volgende stukje wel leuk om terug te lezen:
  https://astoldbyrowenda.wordpress.com/2015/01/14/halfbakken-duo/

  Zodra ik wat meer inzicht heb in WordPress, wil ik mijn blog verder uitbreiden en wat meer dingen gaan posten als quotes, korte verhalen, mode, foto’s etc. Voor nu bestaat er ook nog mijn website http://www.rowendamackelie.eu om misschien meer een beeld te krijgen, van mij.

  Ik hoop vooral dat door mijn post te lezen, je er een vrolijk gevoel van krijgt, of een gevoel van herkenning misschien.

  Liefs,
  Rowenda

 2. Erg leuk! Ik ben een 19jarige fashionista. Ik blog vooral over mode, beauty & lifestyle. Ik deel mijn passie op http://www.come-moda.nl. Een leukste artikel heb ik niet perse, dus dit is de link naar mijn laatste artikel >> http://www.come-moda.nl/nederlandse-power-vrouwen/. Op dit moment ben ik actief op Facebook (www.facebook.com/comemoda) & Instagram. Op Instagram wordt ik gevolgd door fashionista Winonah de Jong. Ik heb meer dan 12000 volgers op mijn account –> http://www.instagram.com/comemoda. En om er bij te horen heb ik ook nog twitter: http://www.twitter.com/comemoda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s