Bizarre Beauty/Inspiration

Bizarre Beauty: Cindy Crawford showt haar echte lichaam

cindy

Supermodel Cindy Crawford is al 48 jaar (!), maar heeft nog steeds een prachtig lichaam. Dat lichaam toont ze puur natuur in het februarinummer van Marie-Claire. Dus ziet de lezer een niet-gephotoshopte foto. Hiermee bewijst Cindy dat een killerbody niet voor eeuwig is. Maar voor een 48-jarige vrouw, mag het lichaam zeker zijn.

Terwijl andere celebrities zich dunner, langer en mooier laten maken met photoshop, laat Cindy in Marie Claire zien hoe ze er daadwerkelijk uitziet. Crawford poseert in bikini en toont haar buikje en benen, met striae, putjes, striemen en alle oneffenheden. Volgens haar omdat ze een inspiratie wil zijn en haar dochter wil leren om zichzelf te accepteren.

”Ik was nooit een van die meisjes die kon eten wat ze wilde: ik moest veel sporten en op mijn eten letten. Maar ik wil niet dat mijn dochter het idee krijgt dat voor jezelf zorgen hetzelfde is dan je alles moeten ontzeggen,” zegt ze. Op sociale media wordt de foto ondertussen druk gedeeld. Ook loven ze veel waardering en bewondering uit. Menige mensen juichen deze ontwikkeling toe.

Wat vind jij van de echte lichaam van Cindy Crawford?

CUhNXTi

Advertenties

2 thoughts on “Bizarre Beauty: Cindy Crawford showt haar echte lichaam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s