Fashion

Fashion: Zara, Pull & Bear en Bershka stoppen met verkoop Angorawol

media_xl_1970600

Na Asos, Supertrash, Calvin Klein, C&A en Tommy Hilfiger sluit ’s werelds grootste modeketen Inditex zich ook aan in het rijtje merken dat geen angorawolproducten meer zal verkopen. Merken als Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti en Bershka vallen onder Inditex. Na vandaag verkopen ze geen angorawol kleding meer. Ze besluiten om iets goeds met de kleding te doen! Wat precies? Lees dan verder!

Na besprekingen met PETA US en onthullingen uit eerdere onderzoeken stemt Inditex in op een permanent verbod op de verkoop van angorawol.

Het Spaanse multinational modeconcern gaat namelijk 20.000 gloednieuwe angorawollen items doneren aan Syrische vluchtelingen! Met behulp van liefdadigheidsinstelling Life for Relief and Development gaan ze de samenwerking aan. De kleding zijn ongeveer 900.000 dollar waard. Dus in plaats van winst maken, geven ze de kleding weg. Yaaaay!

Een medewerker van Life for Relief and Development vertelt het volgende: “Dankzij PETA US en Inditex helpt deze gulle donatie het streven om leed te verlichten van de vluchtelingen, Ze zijn al zoveel verloren, en dit helpt hun een heel eind op weg.”

Wat vind jij van de actie van Inditex?

One thought on “Fashion: Zara, Pull & Bear en Bershka stoppen met verkoop Angorawol

  1. Weet jij ook hoe ze aan die wol komen om de beestjes levend te villen zo doen ze dat.Daarom koop ik die wol niet wat voor leed er van af is gegaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s