News Flash

Newsflash: Whatsapp Belfunctie

Whatsapp komt met iets nieuws! Van de week is er een persbericht met de melding dat je binnenkort ook de mogelijk hebt om te bellen. Via een nieuwe belknop bel je voortaan je vrienden op! Alleen werkt deze functie nog niet optimaal en is het niet voor iedereen beschikbaar. Ben je benieuwd naar de belfunctie? Lees dan snel verder!

Whatsapp is weer terug! Nadat de app veel gebruikers verloor (blauwe vinkjes), hoopt Whatsapp met de nieuwe functie gebruikers terug te winnen. Want binnenkort, bel je via de app met je vrienden. Maar wist je dat je nu ook de mogelijkheid hebt om te whatsappen via het internet? Terug naar het bellen.

whatsapp_yzVBOvR

Het bellen via de app, werkt net als normaal bellen. Luidspreker inschakelen is mogelijk, de microfoon dempen of zelfs een sms-bericht sturen! Maar er zijn nog veel addertjes onder het gras te vinden. De belfunctie is alleen beschikbaar voor Android-gebruikers. Verder is het alleen via de website van Whatsapp te downloaden. Tevens blijkt dat veel gebruikers de functie nog niet aan de praat krijgen. Kortom het wachten op een goede belfunctie duurt wel nog een tijdje.

Wat vind jij van de Whatsapp belfunctie?

3 thoughts on “Newsflash: Whatsapp Belfunctie

  1. Had er nog niet van gehoord… Eigenlijk bel ik nooit, dus voor mij is de functie een beetje overbodig, maar voor anderen is het natuurlijk erg handig! xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s