Beauty

Beauty: Ideale Figuurtypen

Buzzfeed komt met een nieuwe video. Een video die het ideale schoonheidsideaal door het tijdperk laat zien. Elk tijdperk heeft zijn algemeen schoonheidsideaal dat vrouwen en meisjes toen aanhouden. In de jaren 90 is de figuurtype Heroin Chic in de mode; dun, lang en weinig ronddingen. Terwijl in de jaren 20 ronddingen zeer sexy zijn. Wat het schoonheidsideaal in 2015 is? Lees dan verder!

Buzzfeed laat hierbij zien dat het schoonheidsideaal tijdsgebonden is. In 2015 is het belangrijk dat we er allemaal zo gezond mogelijk uitzien. Vooral in shape zijn en een mooie zongebruinde huid hebben is anno 2015 in de mode! Dat was 20 jaar geleden wel anders. Zo is in het filmpje te zien dat het ideale uiterlijk enorm verschilt per tijdperk.

Bekijk het filmpje hieronder! De ideale figuurtypen zijn vanaf de Egyptische tijdperk tot 2015 te zien.

Welke tijdperk schoonheidsideaal is jouw favoriet?

4 thoughts on “Beauty: Ideale Figuurtypen

  1. Leuk dat je dit filmpje met ons deelt, had hem nog niet gezien en het is echt grappig om te zien hoe het veranderde! Van verschrikkelijk dun, naar mooi gevuld en weer terug! 😉 xoxo

  2. Gaat er om dat je treven kan zijn met je lichaam helaas zijn dat niet zo veel vrouwen . En ik neem er af en toe gewoon lekker van ik kan zo genieten met heerlijk bakje koffie en een koekje.

  3. Leuk filmpje! Apart om te zien hoe er zo veel verschil in zit. Ik vind zelf het ideale lichaam uit de “model era” het mooist. Vrouwelijk en strak, maar niet super slank of zo. Gewoon een gezond vrouwelijk lichaam met mooie rondingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s